[Advertorial] Je hebt de twee limited edition Magnums de afgelopen dagen misschien al wel ergens voorbij zien komen. Ze zien er absoluut verleidelijk uit en ze wekten ook onze interesse. Ik eet graag Magnums, simpelweg omdat de chocolade zo heerlijk dik en knapperig is én omdat ik dol ben op het vanille ijs binnenin. Mijn favorieten zijn de Magnum White en de Magnum Mint, die er vorig haar bij kwam. Nu er kort geleden twee tijdelijke nieuwe smaken, Pink Raspberry & Black Espresso, zijn uitgebracht, was ik benieuwd of ik er een favoriet bij zou krijgen…

Vanmiddag hebben we twee doosjes Magnum gekocht bij de Appie. De prijs van de doosjes (4 Magnums per doosje) is 3,29 euro (Magnum Mini pink & black 6 stuks, 3,99 euro). We hebben eerst de Magnum Pink geprobeerd. Dit is een roze melkchocolade Magnum van frambozen ijs met hier doorheen frambozensaus. We vonden deze Magnum echt heel lekker. Ik ben normaal niet zo’n fan van fruitsmaakjes door ijs heen, maar voor deze variant, die niet zo extreem zoet is, maak ik graag een uitzondering.

magnum pink black

Hierna probeerden we de Magnum Black. Dit is een zwarte pure chocolade Magnum gevuld met vanille ijs met hier doorheen de smaak van espresso koffie. Dat klonk best bijzonder! Deze Magnum vonden we ook erg goed te doen. De smaak van koffie is best intens. Het is een soort frappuccino als ijsje. Je moet hier wel echt van houden.

Afgelopen donderdag organiseerde Magnum ter gelegenheid van de limited edition ijsjes een Pink & Black Night. Tijdens deze nacht kleurden de grachten van Amsterdam roze en zwart. Er waren prachtige beelden te zien.

Je kon de Pink en Black Magnum de afgelopen weken niet alleen proeven, je kon ook stemmen op je favoriet. Aan het einde van de lichtshow werd de uitslag van deze stemming bekend gemaakt. De uitslag was overduidelijk, Amsterdam kleurde knallend roze en deze keer niet voor de Gay Pride, maar voor de Magnum Pink Raspberry ♥ In onderstaande video zie je hoe dat eruit zag.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=TZw-zhYfLrM” width=”100%” height=”350″][/videos]

Deze Pink & Black Night werd trouwens niet alleen in Nederland georganiseerd. In Engeland kleurde de London Eye zwart en in Rome kleurden de historische Spaanse trappen roze. Een geweldig gezicht en een mooie start van de zomer waarin we weer heel veel lekkere ijsjes kunnen eten.

De komende dagen wordt het weer warm in Nederland. Wij gaan zeker genieten van de zon, elkaar en van lekker ijs. De Magnum Raspberry, Mint & white zullen dit weekend zeker een plekje bij me in de zon krijgen.

Wat is jouw favoriete Magnum?