Op diverse blogs heb ik de Get To Know Me Better TAG een tijd geleden zien staan. Ik vond het erg leuk om al die persoonlijke antwoorden te lezen en bepaalde bloggers zo wat beter te leren kennen. Ik bedacht me toen dat het misschien ook best leuk zou zijn als Scarlet en ik deze TAG eens zouden doen op onze blog. Ik had me wel een beetje verkeken op het aantal vragen, want DAMN GIRL, dat waren heel wat vragen om te beantwoorden. Tegelijkertijd vond ik het eigenlijk ook wel heel leuk om antwoord te geven op al die vragen. Ik hoop dat je het net zo leuk vindt om de antwoorden te lezen. Ik heb de TAG als eerste ingevuld en als je het leuk vindt, kan Scarlet dat ook nog doen in een toekomstige blog. Laat je ons weten of je deze TAG leuk vindt? Nou, daar ga ik dan!

Geboorteplaats:
Ik ben geboren aan de andere kant van het land, namelijk Almeloooo. Je weet wel, daar waar mensen coooohlaaaa drinken. Ik heb er altijd met veel plezier gewoond en ben er ook nog regelmatig te vinden, gezien mijn familie daar woont. Telkens wanneer ik Almelo weer binnenrijd voelt het toch nog een beetje als thuiskomen.

Hoe lang ben je?
In mijn paspoort staat vermeld “1.70m”, maar heel stiekem ben ik maar 1.68. Ik had graag iets langer willen zijn, vandaar dat ik 1.70 net iets leuker vind klinken.

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
Is het alweer zo laat?? Ik ben geen ochtendmens en vind opstaan in de herfst/winter, wanneer het weer kouder begint te worden, vreselijk. Het bed is dan nog zo lekker warm en daarbuiten is het brrrrr.

Single/Relatie?
Single… haha! Nee, natuurlijk een relatie. Namelijk al 7 jaar met de allerliefste Scarlet

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Over het algemeen ben ik een rustig, introvert en kat uit de boom kijkend persoon. Ik ben een denker en je zal mij ook niet snel op de voorgrond zien treden. Toch heb ik zo af en toe ook mijn drukke en uitbundige momenten, maar voornamelijk bij mensen die ik wat langer ken. Verder ben ik denk ik een lief, ruimdenkend en zorgzaam type.

Joyce everink

Guy-/Girlcrush
Oeww, uhh…tja.. Ik heb niet een echte crush, maar ik vind de acteur Jake Gyllenhaal een leuke en mooie man om te zien. Ik was (en ben nog steeds) enorm fan van de film Donnie Darko waarin hij de hoofdrol speelde. De girlcrush vind ik ook lastig, want er zijn zoveel mooie vrouwen. Vrouwen als bijvoorbeeld Mila Jovovich (damn sexy in Resident Evil) en cliché, maar toch Angelina Jolie, vind ik zeker niet verkeerd om naar te kijken.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Ik zou willen dat ik ontzettend goed kan filmen en monteren en de allermooiste filmpjes in elkaar kan zetten. Dat lijkt me supertof.

Wat is je doel van het leven?
Ik heb wel meerdere doelen, maar het voornaamste doel van het leven is denk ik gewoon simpelweg gelukkig worden met elkaar en met wie je bent en wat je doet.

Waar ben je bang voor?
Ik ben bang om ongelukkig te eindigen. Dat ik oud ben en nooit heb gedaan wat ik graag had willen doen of had willen bereiken in het leven.

Heb je je rijbewijs?
Jazeker! En ik vind het heerlijk om auto te rijden. Ik haalde mijn rijbewijs wel pas op mijn 24ste. Hiervoor had ik er gewoon het geld niet voor. Dankzij mijn moeder kon ik op mijn 24ste eindelijk lessen gaan nemen, want ik kreeg ze cadeau van haar.

Nagellak of lipstick?
Lastig! Ik draag beide namelijk zo af en toe. Doordeweeks heb ik weinig tot geen make-up op in verband met mijn werk. In het weekend draag ik meestal wel lipstick, maar komt het er eigenlijk nooit echt van om mijn nagels te lakken. Ik vind het er vaak wel mooi en verzorgd uitzien.

Wil je ooit gaan trouwen?
Zeker weten. Maar ja, wie vraagt wie nou?! Ik zou heel graag in een supermooie prinsessenjurk willen trouwen.

Ben je een healthy-freak?
Niet echt. Eigenlijk helemaal niet. Ik houd te veel van lekker eten en zoetigheden. Ik probeer er wel een beetje op te letten dat ik gezond eet en mijn figuur in proporties blijft, maar daar houdt het ook wel mee op.

Wat voor kleur haar/lengte heb je?
Mijn haar is van nature donkerbruin. Ik heb door de jaren heen verscheidene kapsels en lengtes gehad, maar op dit moment is het lekker lang. Zo is het eigenlijk al een aantal jaar en ik moet er ook niet meer aan denken om het er helemaal af te knippen.

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Niet iets van een bepaald merk, maar ik heb wat meer shirtjes/blousjes/truitjes nodig. Herken je dat, dat je regelmatig voor de kast staat en denkt: “ik heb helemaal geen leuk truitje om aan te trekken”

tatoeage pols

Heb je tatoeages/piercings?
Ik heb 4 tatoeages en geen piercings (meer). Ik had vroeger een wenkbrauw -en lippiercing.

Draag je een bril?
Nee, nog niet. Ik ben weleens een keer bij de opticien geweest omdat ik vaak hoofdpijn heb. Dit komt schijnbaar doordat ik veel met mijn ogen knijp. Er zat geloof ik ook wel een lichte afwijking in mijn ogen, maar een bril vind ik vreselijk en lenzen indoen lijkt me heel eng.

Wat is je favoriete eten/drinken?
Ik kan enorm genieten van pasta’s en rijstgerechten. Op dit moment drink ik veel spa rood met citroen, dat vind ik erg lekker.

Wat is je favoriete parfum?
Daar hoef ik niet heel lang over na te denken. Ik heb heel veel favoriete geurtjes, maar op nummer 1 staat absoluut Dior Addict.

Wat is het laatste wat je kocht?
Een iMac met Scarlet en daar type ik deze blog nu op! Erg blij mee 🙂

Wat deed je vanochtend om 8:00?
Ik begon vanochtend met werken om 8 uur. Op vrijdag moet ik al om 8 uur op mijn werk zijn om de dierenkliniek te openen, maar daarentegen ben ik die dag dan wel lekker op tijd klaar met werken.

Joyce everink

Favoriete ijsje?
Pistache, kokos en vanille ijs als schepijs. Magnum almond en Cornetto als gewoon ijsje. Eigenlijk heel veel ijsjes, want ijs is gewoon heel erg lekker. Ik krijg nu ook ontzettend veel trek in ijs nu ik dit zo type.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik houd enorm van slapen! Ik kan best vroeg opstaan, maar dan moet ik wel echt een doel hebben.

Wat zijn je plannen voor 2015?
Onze blog en YouTube filmpjes uitbreiden en nog mooier en professioneler maken.

Met hoeveel kussens slaap jij?
Wisselend met één, twee of nul. Er liggen er wel twee op mijn kant van het bed, maar ik wissel nogal van slaappositie.

Ben je een ochtend of een avond persoon?
Definitely een avond persoon!

Wat wil je op dit moment graag zien?
Een toffe film in de bioscoop. We gaan niet heel veel naar de bios, maar dat is iets wat ik wel erg leuk vind om te doen.

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben?
Jeetje, dat is een lange poos. Ik hoop dat we in die jaren nog flink mogen groeien met onze blog en YouTube kanaal en we talloze mooie filmpjes en blogs voor jullie hebben mogen maken.

Wie mis je op dit moment?
Ik mis nog vaak mijn, inmiddels één jaar geleden overleden, hond Bob. Hij was een geweldige Golden Retriever en mijn trouwe vriend.

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Ik ben blij met mijn lippen en mijn lange haar.

Joyce everink

Ben je verlegen?
Ik was vroeger enorm verlegen en onzeker, maar nu gelukkig niet meer zo. Bij nieuwe mensen houd ik me meestal wel wat meer op de achtergrond.

Heb je een accent?
Het lijkt redelijk mee te vallen, want de meeste mensen horen niet dat ik oorspronkelijk uit Almelo kom. Alleen bij een aantal woordjes hoor je het vaag.

Heb je zussen/broers
Ik heb één oudere zus en een iets jonger halfbroertje.

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?
Ik werk voornamelijk, dus ga ‘s ochtends de deur uit en kom om half 7 ‘s avonds weer thuis. Dan gaan we samen koken en Sjors aandacht geven en moeten we ook onze blog, instagram, facebook, twitter etc nog bijhouden. Best druk dus! In het weekend zijn onze dagen gevuld met vloggen, filmpjes maken en wanneer de tijd het toelaat ook nog wat leuks met elkaar doen.

Thanx voor het lezen van deze enoooooorme vragenlijst.
Ik hoop dat je het leuk vond! ♥

Volg ons via Bloglovin’ , Twitter, Instagram, YouTube of Facebook

liefs joyce