Wat eten we nu weer vandaag? We hebben de afgelopen periode inmiddels al een keer of tien gebruik mogen maken van de Hello Fresh box en de resultaten hiervan met jullie gedeeld in onze vlogs. Wij zijn nog steeds super enthousiast over de box en we delen dit keer in een blog graag met jullie waarom én laten de bereiding van een lekker en makkelijk recept zien. Ook hebben we weer een fijne kortingscode VROUW50 waarmee je 50% korting krijgt op je eerste bestelling.

Niet iedere week hetzelfde eten

Elke week maar weer boodschappen doen en bedenken wat we gaan eten. Vreselijk vind ik het. Simpelweg omdat we het vaak niet weten en dus weer uitkomen op de standaard aardappelen met groenten en een vegetarische schijf. Je kent het vast wel, dat je een paar maaltijden hebt die zich week na week maar weer herhalen in je pan. Best jammer, want er bestaan natuurlijk zo veel leuke en lekkere receptjes. Het probleem is dat we er vaak niet de tijd voor hebben om dit uit te zoeken, uitgebreid boodschappen te doen en we stiekem gewoon een beetje lui zijn. Het concept van Hello Fresh is dan een ideale uitkomst.

Hello fresh

Diversiteit in recepten

Of je nou van vlees of vis houdt of liever enkel vegetarisch eet, het is allemaal mogelijk. Bij Hello Fresh kan je kiezen uit verschillende boxen en verschillende maaltijden. Je bepaalt dus zelf wat je eet en hoe vaak je gebruik wilt maken van de box die week. Het leuke hieraan is dat je steeds weer nieuwe recepten en zelfs nieuwe producten leert kennen. Producten die je normaal gesproken misschien niet zo snel zelf zou kopen in de supermarkt. Wij eten enkel vegetarisch en ik moet zeggen dat ik de vegetarische boxen heel divers en creatief vind. Er zitten vaak recepten in die wij zelf nooit zouden bedenken, maar waarvan we achteraf tegen elkaar zeggen dat we het absoluut vaker moeten maken. Van snelle en simpele gerechten tot iets uitgebreidere voor wanneer je net iets meer tijd hebt. Ze zijn hoe dan ook makkelijk te bereiden door de bijgevoegde receptkaarten. Lekker overzichtelijk!

Gewoon lekker makkelijk

Je hebt mensen die het heerlijk vinden om uitgebreid door de supermarkt te struinen en uren in de keuken te staan en je hebt mensen zoals wij. Wij zijn vaak te druk (lees ook; te inspiratieloos) om nieuwe recepten te bedenken, laat staan om dan ook nog eens uitgebreid boodschappen te doen, op zoek naar producten waarvan we het bestaan niet eens wisten. Zoveel gram van dit, lepeltje dat, snufje zo. Je moet soms zo veel in huis halen om iets nieuws te creëren. Wij hebben daar de tijd niet voor en hebben er ook gewoonweg geen zin in. Hoe makkelijk is het dan als iemand alle producten netjes en vers voor je selecteert per maaltijd. Het enige wat je ‘s avonds hoeft te doen is de zak erbij te pakken en de stappen te volgen om het te bereiden. Het voordeel is ook dat de maaltijden afgepast zijn door aan te geven met hoeveel personen je gebruik wilt maken van de box en je op deze manier dus geen voedsel hoeft weg te gooien. Handig voor jezelf en goed voor het milieu!

Afgelopen week kregen we weer een box toegestuurd met drie lekkere vegetarische gerechten. Scarlet maakte de zelfgemaakte burger van zwarte bonen met zoete aardappel uit de oven en een gemengde salade. Zelf zouden we er nooit op zijn gekomen om een burger van zwarte bonen te maken, maar het resultaat was erg geslaagd! Hieronder zie je de bereiding en wat ze er uiteindelijk van heeft gebakken….

Hello fresh

Hello fresh

Hello fresh

Hello fresh

Hello fresh

Hello fresh

Hello fresh

Hello fresh

Hello fresh

Hello fresh

De box van Hello Fresh bespaart ons in ieder geval een hoop boodschap en kook stress. Het is prettig dat je het kan laten bezorgen op het tijdstip dat jou uitkomt en heeft ons al heel wat leuke en lekkere receptjes opgeleverd.

Kortingcode

Ben je nou ook benieuwd naar de maaltijden van Hello Fresh? Met de kortingscode VROUW50 krijg je 50% korting op je eerste box! Het lidmaatschap kan je tussendoor pauzeren, maar ook gewoon elk moment weer stopzetten wanneer toch liever weer zelf boodschappen wilt gaan doen…

I.s.m. Hello Fresh