Wat heb je nodig voor een baby? In deze weekvlog zijn Joyce en ik het niet eens over wat je allemaal nodig hebt voor een baby. We hebben verschillende lijsten met producten, maar de hoeveelheid en inhoud loopt hierin van elkaar sterk uiteen. Is het onzin dat je dit allemaal nodig hebt of is het wel degelijk belangrijk? We gaan een middagje naar Den Haag om bij de prachtige boekhandel Paagman ons boek te signeren. Hier komen allerlei lieve mensen op af mét bijzondere cadeautjes. Tenslotte krijgen we verschillende retro baby spulletjes van een jaar of 40 oud. Wat komt er in onze babykamer terecht…?

Wil je meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal. Iedere dag iets van ons zien volg ons dan even via Instagram en check dagelijks onze stories. Ons verhaal lezen? Bestel ons boek hier via Bol.com.

Bekijk de video HIER alvast.