In mei 2018 kwam ons boek Ik Vrouw van Jou uit. Binnen no-time stond het in de bestseller 60, iets waar we enorm trots op waren! Het heeft hier ruim 4 weken in gestaan. Onze boeken vlog over de toonbank én in online winkelmandjes en jullie reacties waren heel positief en bijzonder! Met ons boek gaan we voor de rauwe realiteit. Dit betekent dat geen onderwerp onbesproken blijft en de nodige taboes worden doorbroken.

Ik Vrouw van Jou is een boek geworden om een ieder die zich herkent een inimini mager stukje minder eenzaam te maken en te laten zien dat hoe rot het leven soms ook is, het kan veranderen. Een boek als symbool voor onze overwinning op het leven.

Bestel het boek IK VROUW VAN JOU hier via Bol.com

Ikvrouwvanjou boek cover

“De druk om te presteren, te laten zien wat we waard zijn is enorm. Alles of niets. We mikten op alles, we maakten er niets van. Tienduizend likes toegenomen, maar onze likes voor elkaar afgenomen. Online het perfecte koppel, offline in scheiding.”

~ uit: Ik Vrouw van Jou

De boeklancering vond plaats op 14 mei in Utrecht. Het was een hele bijzondere avond met veel mooie mensen en fijne muziek en Joyce deed een huwelijksaanzoek! Het fotoverslag van de avond vind je hier.

“Wegrennen voor mijn leven was wat ik nu deed. In plaats van de koe bij de horens te vatten, nam ik hem van achteren. Nou ja, niet letterlijk dan, maar in plaats van het op te lossen, maakte ik meer problemen. Voor mijzelf en iedereen om mij heen. Door te vluchten, trok ik de mensen die van me hielden mee in de afgrond. Of in die koeienvlaai. Wat het ook was, het was foute boel. Dikke poep. Vuile was.”

~ uit: Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

We waren ook bij het drukken van ons boek. Dat was zo geweldig om te zien! Hier hebben we uiteraard ook gefilmd. Als je dit terug wilt zien, bekijk dan even deze weekvlog.

“De komende dagen moest ik onder de douche mijzelf bewuster gaan wassen. Al deze woorden klonken vies in mijn hoofd. Doe. Even. Normaal. Alsjeblieft. Zeg me gewoon hoe ik beter seks kan hebben. Vertel me waar mijn seksualiteit in slaap is gevallen en hoe ik mijn hormonen een heerlijk harmonisch lied kan laten gillen.”

~ uit: Ik Vrouw van Jou 

Kort nadat we ons manuscript in hadden geleverd kwamen we erachter dat we zwanger waren. Hierdoor kwamen we met ons verhaal én boek in de live uitzending van Pauw te zitten. Dat was echt een geweldige ervaring. De video waarin je dit kunt zien vind je hier: Ik Vrouw van Jou Live bij Pauw.

Ik Vrouw van Jou bij PAUW

Het boek Ik Vrouw van Jou bevat een pot vol persoonlijkheid, facts, lifehacks én laat je zien waarom…

….naar een psycholoog gaan niet gek is
….het gras bij de buren niet groener is
….we zo graag presteren en controleren
….werken aan je relatie noodzakelijk is
….het leven soms volkomen kut én leuk is
….kinderen krijgen niet altijd eenvoudig is
….niet perfect, goed genoeg is

Benieuwd geraakt? Bestel het boek HIER

Scarlet & Joyce