Afgelopen dinsdag maakten we het nieuws bekend dat Joyce zwanger is. Zo bijzonder en heerlijk! Het is nog nauwelijks voor te stellen. Tegelijkertijd is het ook heel spannend. Niet alleen omdat de zwangerschap nog zo pril is (nu 8 weekjes), maar ook omdat Joyce al weken last heeft van bloedverlies. In het begin dachten we direct dat het einde oefening was, maar gelukkig zagen we kort erna bij de verloskundige een gezond, kloppend hartje. Verder zijn we deze week druk met het opnemen van de beelden met de bus, onthullen we het nieuws aan vrienden én we nodigen leuke mensen uit voor de boeklancering. Meer hierover dit weekend!

Meer zien van ons? Volg ons dan via Instagram. Vergeet je ook niet te abonneren op ons YouTube kanaal. Hier vind je iedere vrijdag een nieuwe weekvlog. Fijn weekend! <3