In deze weekvlog heb ik een bijzondere ervaring. Ik heb een baby in een draagzak. Ik mag een avondje op de baby van lieve vriendin Judith passen. Een heel klein knap meisje. Dora. Ontzettend leuk én spannend, want ik heb eigenlijk nog nooit eerder op een baby gepast. Joyce gaat met haar moeder een tatoeage laten zetten bij The Ink Society in Utrecht en ik heb een grappige conversatie met mijn moeder over online bestellen… en we nemen per ongeluk iets mee uit een restaurant. Dat en meer zie je in onze nieuwste weekvlog.

Wil je weten in welk theaterstuk Judith optreedt? Neem dan een kijkje op de website van Jakop Ahlbom. Het stuk heet Innenschau en het is nog op verschillende plaatsen in Nederland te zien. Meer van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal en volg ons via Instagram. Fijn weekend!