Met je kind op YouTube? waar houd je dan rekening mee. Wat doe je wel en wat doe je niet? Vandaag geen blog, maar een extra video. Een paar weekjes geleden hadden we een gezellige afspraak met Kim van Alboe.nl. Voor onze video serie #Pamperpraat namen we een leuk interview bij Kim af, wat we uiteraard voor jullie filmden. Kim interviewde ons diezelfde dag ook voor haar YouTube kanaal. In beide video’s worden erg leuke vragen behandeld. De antwoorden zijn interessant, lief en soms best grappig. We hopen dat jullie deze 2de #Pamperpraat video leuk vinden. Binnenkort kan je een speciale video verwachten waarin we een seksuoloog en tevens gynaecoloog interviewen. Wil je weten wanneer? Abonneer je dan even op ons YouTube kanaal.

Wil je de video van Kim zien met ons? Neem dan een kijkje op het YouTube kanaal van Alboe.nl – daar staat de video ook sinds vanmorgen online.