Mag je kind later kijken naar Monica Geuze? Hoe ga je om met je lichaam tijdens en na een zwangerschap? Mogen jouw kinderen suiker eten en hoe belangrijk is borstvoeding voor je? Leuk dat je kijkt naar onze extra video! We gingen langs bij Darcy en Thomas van het YouTube kanaal Stellig om hen 10 vragen over ouderschap te stellen. Vragen over eten, televisie kijken, borstvoeding, zwanger zijn, YouTube en donorschap. Ze vertelden ons hoe ze zijn veranderd als mens, Darcy praat over de struggles met haar lichaam. Tenslotte is er iemand 20 kilo aangekomen….

We zouden het leuk vinden als je je abonneert op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Mocht je het ook leuk vinden om dagelijks foto’s van ons leventje te zien, kom ons dan gezellig volgen via Instagram en Insta Stories.

Bekijk de video alvast HIER