Hi! Leuk dat je weer komt kijken naar onze weekvlog. Deze week was een bijzondere, want we gingen een heel speciaal contract tekenen. Eentje waar we lang naar toe hebben geleefd en waar we pittig trots op zijn. We horen uiteraard graag wat jullie ervan vinden! Vanmiddag een uitgebreide blog met meer info en foto’s! Verder heeft Scarlet een pittig dagje op haar werk, maar hé, shit happens. Joyce scheldt erop los en we praten over zwervers. Verder gaan we naar Zeeland om eindelijk een nieuwe keuken te bestellen en. we.  zijn.  heel.    erg.  moe. dus dat. Hope you like it! bye ♥

Fijn weekend alvast en we zouden het leuk vinden als je je abonneert op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Mocht je het ook leuk vinden om dagelijks foto’s van ons leventje te zien, kom ons dan gezellig volgen via Instagram.