Toen ik een paar weekjes geleden door het vernieuwde deel van Hoog Catharijne liep viel mijn oog in de etalage van Bershka op een geweldig groen met wit gestreepte jumpsuit. Soms heb je van die kleding items waarop je in één klap verliefd bent. Dit was er zo eentje. Ik hoefde hem eigenlijk niet eens te passen om te weten dat ik hem wilde hebben. Voor de zekerheid liep ik toch even met de jumpsuit naar de pashokjes om er 2 minuten later met een brede smile weer uit te lopen. Wat een geweldig ding!

Niet alleen de kleur groen, maar ook de witte streep en de pasvorm van de jumpsuit vond ik top. Dit maakt het namelijk mogelijk om de jumpsuit naar een feestje te dragen met hoge hakken, maar ook om hem met een jasje eroverheen en een paar brogues naar mijn werk aan te trekken. In deze blog laat ik je mijn nieuwe jumpsuit zien in combinatie met een eenvoudig spijkerjasje en mijn favoriete schoenen van Stradivarius.

jumpsuit bershkaDe schoen die ik hier draag zijn van Stradivarius. Ik vond ze echt geweldig, alleen lekker lopen doen ze helaas niet zo. Ze zijn wat te stug voor een lange wandeling. Ik kocht ze een paar weekjes geleden in de sale voor ongeveer 10 euro, dus zeuren mag ik er niet echt over…. Het spijkerjasje is ook van Stradivarius. Hier ben ik nog steeds erg blij mee.

jumpsuit bershka

Mijn sieraden zijn van verschillende winkels. Het leren bandje komt uit Curaçao. De gouden slavenband is van Lief Leven en My Jewellery. Hier staat “Met Volle Angst vooruit” in gegraveerd. Ik draag deze iedere dag, doe hem nooit af, douche er ook mee én hij is nog steeds mooi! Het horloge wat ik draag is van Cluse.  
jumpsuit bershka

De ketting heb ik al eerder laten zien in blogs. Deze is gepersonaliseerd en is van Take What You Need by Mi-Moneda. Helaas is hij afgelopen weekend kapot gegaan. Daar baal ik wel van. In het envelopje zit een briefje met erop: Ik heb L(i)ef. De andere ketting heb ik gekocht bij Siebel.

jumpsuit bershka

jumpsuit bershka

jumpsuit bershka

jumpsuit bershka

jumpsuit bershka

jumpsuit bershka

Jumpsuit: Bershka
Schoenen: Stradivarius
Ketting: Take What You Need
Jeans jacket: Stradivarius
Horloge: Cluse