Vorige week keken Joyce en ik de laatste aflevering van de serie You Me Her. Een bijzondere serie over een getrouwd stel die een jonge vrouw ontmoet waarmee ze uiteindelijk een “throuple” een polygame relatie vormen. De serie is heel origineel en bevat een reeks aan romantische lesbische scènes. We vonden het dan ook vrij spijtig dat we vorige week naar de laatste aflevering keken. Gelukkig diende zich woensdag direct een nieuwe serie op aan Netflix: Gypsy. In deze psychologische thriller serie bouwt de New Yorkse therapeut Jean Holloway een gevaarlijke en intieme relatie op met de mensen in het leven van haar patiënten. Een vrij originele verhaallijn, die vooral ook erg grappig is om te kijken als je zelf naar een therapeut gaat…

Als je zelf in therapie bent bij iemand, heb je toch vaak het idee dat de betreffende therapeut wél weet hoe je moet leven en hoe je gelukkig moet zijn. Onzin natuurlijk, want we zijn allemaal maar gewoon mensen. Dat perfecte plaatje wat je kan hebben van je therapeut wordt in Gypsy dubbel en dwars kapot gemaakt doordat langzaam duidelijk wordt hoe obsessief Jean met haar patiënten omgaat. Jean Holloway wordt gespeeld door de 47-jarige, aantrekkelijke Naomi Watts. Naomi is o.a. bekend van de film Mulholland Drive.

♥ Trailer seizoen 1

Het eerste seizoen van Gypsy bestaat uit 10 afleveringen. Op papier lijkt Jean een perfect leven te hebben: een goede carrière, een groot huis in een mooie buurt, een succesvolle echtgenoot en een knap kind. Dit perfecte plaatje brokkelt langzaam ineen als ze de grenzen op oekt van wat wel en niet meer professioneel is in het contact met haar cliënten. Ze verwart realiteit met fantasie en gaat zelfs fysiek contact aan met een vrouw. Gypsy is geregisseerd door Sam Taylor-Johnson, die ook de eerste  Fifty Shades Of Grey film regisseerde. Je kunt dus vrij veel spannende, sexy scènes verwachten, waaronder lesbische scènes. Wil je hier alvast iets van zien, check dan onderstaande scène

Lees hier meer over de serie op Netflix