Goeiemorgen! Het is weer maandag en dus tijd om een potje met onze afgelopen week mee te kijken. Het was een flink drukke week voor ons, wat er zaterdag een beetje uitkwam in de vorm van flinke hoofdpijn. Gelukkig was het wel een hele leuke week met verschillende spannend en toffe dingen. Tenslotte werd Sjors deze week alweer 2 jaar! Ons kleine mannetje wordt zowaar een volwassen hond. We reisden naar Amsterdam en Rotterdam en moesten onverwacht de bus verlaten…

Je leest het allemaal in ons potje meekijken van vandaag. We hopen dat je het weer leuk vindt om te zien. Laat gerust weten wat je ervan vond én hoe jouw afgelopen week was. We vinden het in ieder geval tof dat je weer een kijkje komt nemen op onze blog.

♥ maandag
Vandaag begon Scarlet haar week goed door als ontbijt een heerlijk eitje te bakken. Lekker relaxed de dag starten door goed te ontbijten kan absoluut helpen bij een positief begin van de week.

een potje meekijken…en terwijl Scarlet de hele dag vanuit huis werkte, werkte ik de hele dag in de dierenkliniek. Het was een druk dagje met veel lieve (en zielige) beestjes waarvan we er veel gelukkig weer hebben kunnen helpen.

een potje meekijken

Toen ik ‘s avonds weer thuiskwam hebben we nog een video opgenomen. Het weekend ervoor was dit niet gelukt omdat we een feestje in Frankrijk hadden. We maakten een video over hoe vrouwen omgaan met YouTube. We waren pas laat klaar, maar we hebben enorm gelachen, zeker om Scarlet haar ooglook.

een potje meekijken‘s Avonds ontvingen we een mailtje van het Apollo Hotel. Ze hadden onze video inmiddels gezien over ‘Wat (sommige) mensen doen in een hotel‘ en vonden hem zo leuk dat ze hem in hun Nieuwsbrief hebben gezet. Heel funny dit screenshot ook, daar kon Scarlet wel om lachen…

een potje meekijken

♥ Dinsdag
Vandaag werkte ik aan onze blog vanuit huis. Scarlet moest aan het begin van de middag voor haar werk naar Den Haag. Ze had daar een gesprek bij het Ministerie van Volksgezondheid over eetstoornissen. Best interessant!

een potje meekijken

Toen ze weer thuiskwam was het al na zessen. We zijn toen gezellig samen op de fiets met Sjors naar een park gegaan. Hier hebben we lekker met hem gewandeld en gespeeld. Het was heerlijk weer die dag. plog13

‘s Avonds hebben we nog even een foto gemaakt voor een bijzondere blog over strijken. Wij strijken eigenlijk nooit. Beiden hebben we daar een hekel aan. Op zich is dat geen probleem, alleen soms, heel soms, zijn er bepaalde kledingstukken die je dan gewoonweg niet aan kunt omdat er te veel kreukels in zitten.

een potje meekijken

♥ Woensdag
Woensdag waren we allebei een dagje vrij en reisden we af naar Amsterdam omdat we hier twee afspraken hadden. Het is altijd gezellig om samen met de trein en tram te reizen. Je kunt lekker om je heen kijken, scrollen door je telefoon en gezellig met elkaar kletsen.

een potje meekijkenWe kwamen ook bij de hallen. Daar zagen we deze geweldig leuke fietsjes staan. Ik ben helemaal verliefd op het rode fietsje en Scarlet op de mint kleurige variant. Zo’n toffe vintage look hebben ze.

een potje meekijkenHierna haalden we in de foodhallen een enorm lekkere en grote veganistische wrap. Ik at afgelopen week veganistisch en schreef daar al diverse blogs over: Een weekje veganistisch. Vanavond komt er weer een update hiervan online. Hierna reisden we in de tram door naar onze volgende afspraak waar deze lieve kat op het bureau lag ♥

een potje meekijken

We kwamen tussendoor dit leuke winkeltje UHMAH tegen. Op het winkelraam stond ‘U had me at hola’, zo schattig. Binnen lagen overal leuke vintage spulletjes en mooie kledingstukken. We hadden hier best nog wat langer willen rondkijken. Gelukkig hebben ze een website!

een potje meekijkenHierna reisden we met de bus terug naar het centraal station. Toen we in de bus zaten hoorden we plotseling een enorm harde knal. We schrokken ons kapot, want het was zoooo hard! Iedereen keek verschrikt om zich heen, totdat de buschauffeur zei “Nou, we hebben een klapband, ik denk dat iedereen de bus hier uit moet”. Je zag dat iedereen een soort van opgelucht was, dat het ‘maar een klapband was’. Het laatste stuk hebben we dus gelopen naar het station.

een potje meekijken

♥ Donderdag
Vandaag is Sjors jarig! Hij werd vandaag precies 2 jaar oud. Hier hiep hoera! Sjors staat altijd als wij naar beneden gaan zo te kijken van bovenaan de trap. Hij is altijd nog slaperig als we ‘s morgens gaan ontbijten en heeft nooit zo’n haast om mee te gaan. Soms loopt hij ook gewoon weer terug naar de slaapkamer en dan gaat hij nog even verder slapen.

een potje meekijken

Natuurlijk moesten we Sjors nog even een vrolijk feesthoedje opzetten. Hij heeft verder de nodige lekkere botjes gehad en ‘s avonds zijn we samen met een andere lieve hond in het bos gaan wandelen en heeft Sjors een beetje leren speuren. Heel leuk!

een potje meekijken

♥ Vrijdag
En toen was het alweer vrijdag! Vandaag hebben Scarlet en ik beiden ‘s morgens een paar uur gewerkt en toen hadden we een afspraak bij de Albert Heijn in Rotterdam. Ze hadden namelijk gevraagd of we met hun een video wilde opnemen. Wauw, wat een eer! Dat vonden we heel tof. Scarlet wachtte ergens op me waar ik haar met de auto ophaalde om samen naar Rotterdam te rijden.

een potje meekijkenEenmaal in de Appie kregen we beiden zo’n leuke AH outfit aan. We liepen op een gegeven moment even door de winkel om iets op te halen en toen kwam er een klant naar ons toe om te vragen waar de sapjes stonden. Ik zei toen ‘Sorry, dat weet ik niet, ik werk hier niet’. Die klant keek me toen heel raar aan en wees naar mijn outfit… Oh ja, dom!

een potje meekijkenNa het filmen konden we het niet laten om nog even bij de Primark binnen te lopen. We snuffelden nog wat rond bij de Primark, kochten er een paar leuke cadeautjes en een paar sneakers en gingen toen weer terug richting huis.

een potje meekijkenIk zag deze pet trouwens nog en was helemaal enthousiast omdat er een A op stond van Pretty Little Liars. Scarlet was hier minder enthousiast over, haha… We waren flink moe toen we weer thuiskwamen en zijn dus na wat te hebben gegeten redelijk snel ons bedje in verdwenen.

een potje meekijken…en dat was alweer ons Potje meekijken. We hopen dat je het leuk vond en dat jij ook een goede week hebt gehad. We wensen je voor nu in ieder geval weer een hele fijne week toe. Take care!

Liefs, Scarlet & Joyce ♥