We zijn nauwelijks terug uit Curaçao of we moeten alweer vluchten voor bliksem en enorm heftige regen. Schuilen in het bos of rennen door de heide? Wat moet je doen? Wij verschilden van mening en waren geschokt toen we de volgende dag hoorden dat twee meisjes van 20 uit Amersfoort waren overleden door blikseminslag. Onze gedachten gaan uit naar vrienden en familie ♥ – Aan dit alles ging gelukkig een fijn en bijzonder weekend vooraf. We gingen afgelopen zaterdag namelijk naar Bertie van Boer Zoekt Vrouw, …wie kent haar niet?! Ook gingen we gezellig bij mijn vader langs, uit eten en we waren lekker druk met onze blog bezig.

Veel plezier met kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=N9zipyrDEYk” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet