Maandagavond 14 mei is het dan eindelijk zover: de boekpresentatie van Ik Vrouw van Jou. Het wordt een hele bijzondere avond! Niet alleen omdat we dan ons boek aan iedereen kunnen tonen, maar ook omdat er zoveel lieve en bijzondere mensen bij zijn. Onze familie en vrienden zijn aanwezig en zo’n 200 van onze kijkers. Het is nauwelijks voor te stellen, zo leuk en spannend! We zijn uiteraard heel benieuwd hoe jullie ons boek vinden. Wij zijn er in ieder geval heel erg trots op. Het eerste exemplaar van ons boek zullen we overhandigen aan niemand minder dan… Boer Bertie!

Zo’n drie jaar geleden namen we samen met Bertie een video op. Een bijzonder leuke dag, waar we erg van hebben genoten. We hebben veel respect voor haar nuchterheid en kracht. De manier waarop ze zichzelf redt – Ze won niet voor niets Expeditie Robinson – en alles letterlijk en figuurlijk rooit. Iets waar wij nog veel van kunnen leren. Ze vertelde ons toen dat ze haar land op een zo biologisch verantwoorde manier verbouwde. Het spreekwoord luidt ‘zoals men zaait, zal men oogsten’. Bertie oogst veel positiviteit. Gelukkig hebben wij drie jaar geleden, toen we bij haar waren, ook iets goeds gezaaid… want ze is bij onze boekpresentatie! Rond 19:30 uur start de officiële boekpresentatie onder leiding van onze uitgever Bianca Krijnen-Splint van Splint Media.

Het blijft niet bij Bertie… Voor en na de officiële boekpresentatie zal Anne van Veen een nummer voor ons zingen. We ontdekten haar een flinke tijd geleden via Instagram en waren op slag verliefd op haar als persoon en kunstenaar. Een bijzonder, mooi mens. Anne studeerde in 2006 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze is een dochter van zanger Herman van Veen. In 1986 bracht haar vader het liedje Anne uit. Het liedje gaat over het opgroeien van Anne. 21 jaar later stond Anne zelf in de theaters met een programma onder dezelfde titel. Anne heeft zich in haar werk beziggehouden met Androgynie. Het is het hoofdthema in haar vierde theatervoorstelling.

Na de officiële overhandiging zal het dames duo Denmark Street een uur voor een fijne sfeer zorgen. Denmark Street is een akoestisch (lesbisch ;)) duo uit Haarlem met Simone op gitaar/vocals en Marieke op cajon/backingvocals. In het dagelijks leven studeren ze gitaar en drums aan het Conservatorium. Met hun unieke sound steken ze bekende en minder bekende covers in een akoestisch jasje. Van Michael Jackson tot Paramore, alles komt voorbij…. zelfs een aantal van onze favoriete nummers ♥

Denmark StreetDe avond zal eindigen met een heerlijk optreden van INCH (Inge Lamboo). INCH heeft een poppy vibe met een rauw randje. De 19-jarige zangeres studeert aan de Herman Brood Academie. Ze speelt gitaar, piano en basgitaar. In 2015 werd ze ontdekt door Sony Music Entertainment, waar ze in augustus 2017 een platendeal tekende….

De gehele avond zullen wij aanwezig zijn om iedereen te ontmoeten, gesigneerde boeken uit te delen en met elkaar op de foto te gaan bij de Volkswagenbus, also known as… Zaadbus. We kijken enorm uit naar maandagavond en we hopen dat iedereen een hele fijne, gezellige en bijzondere avond zal hebben.

Liefs en tot snel, Scarlet & Joyce ♥