Een aantal weken geleden vroegen we in een Weekend Vlog of jullie het leuk zouden vinden als we eens een bezoekje zouden brengen aan Bertie, de lesbische boerin uit het programma Boer Zoekt Vrouw. Hier werd door velen enthousiast op gereageerd. Voor ons voldoende reden om een bezoekje aan Bertie te plannen. Zelf vonden we dit natuurlijk ook hartstikke leuk! Vorige weekend was het dan zover. We vertrokken vroeg in de ochtend op weg naar Zeeland. We namen een kruiwagen vol Red Bull en Roosvicee, Bertie’s favoriete drankjes, mee en trokken onze boeren outfit aan.

In onze nieuwste video zie je ons bezoek bij Bertie van Boer Zoekt Vrouw. We hebben een potje met vragen voor haar meegenomen en we gaan de nodige grappige dingen met haar doen. We hopen dat je de video leuk vindt. Laat gerust je reactie achter. Veel plezier met kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=_EOqo7EzAR4″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet