In onze weekend vlog kon je zien dat we vorig weekend een dagje naar Amsterdam zijn geweest. We hebben heerlijk een middagje gewinkeld. Dat was heel gezellig en fijn! We zijn bij Forever 21 geweest, Urban Outfitters, River Island, Sacha, H&M, Costes, Bershka en ga zo maar door. Natuurlijk hebben we ook wat leuke spulletjes gekocht. In deze nieuwste video laten we je graag onze aankopen zien: een shoplog dus. Ik ben erg blij met mijn nieuwe spulletjes en het handige is dat ik de nieuwe kleding van Scarlet ook aan kan. We hebben qua shirtjes ongeveer dezelfde maat, dus als we beiden iets leuk vinden hoeven we het maar één keer te kopen, ideaal!

Shoppen in Amsterdam is erg leuk omdat er zoveel verschillende winkels zitten. Urban Outfitters vind ik echt een geweldige winkel in Amsterdam, echt ‘the place to be’ voor de meest originele kadootjes. Wil je weten wat Scarlet en ik allemaal hebben gekocht, bekijk dan onderstaande video. Wil je weten hoe we het hebben gehad in Amsterdam, bekijk dan onze weekend vlog.

Shoplog Amsterdam

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=kASVs27XFB4″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Leuk dat je weer hebt gekeken. Wat vond je van onze kleding?
Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal.