Misschien heb je het je weleens afgevraagd: Hoe voelt een lesbische kus? Voelt zoenen met een meisje heel anders dan met een jongen of merk je als je je ogen sluit nauwelijks verschil? Is het romantischer en liever of is het eigenlijk heel nat en vies? In deze nieuwste video laten wij je graag zien hoe een lesbische kus voelt…. 

We hopen dat jullie de video weer leuk vinden. Laat gerust weten wat voor soort video’s je graag meer zou willen zien, wij maken ze graag voor je! Bedankt in ieder geval alvast voor het kijken en vergeet je, als je dat nog niet gedaan hebt, niet te abonneren op het YouTube kanaal van ik Vrouw van Jou.

Hoe voelt een lesbische kus?

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=eFKbRu77d4c” width=”650″ height=”350″][/videos]

Iedere week (dinsdag of woensdag) plaatsen we een nieuwe video. Extra plaatsen we soms een vlog.

Liefs, Joyce & Scarlet