Ben ik lesbisch…? De afgelopen jaren kreeg ik regelmatig van mensen de vraag: Hoe weet je dat je lesbisch bent? Als je jong bent en niet zeker bent over je geaardheid, kan het best ingewikkeld zijn om erachter te komen of je nou of jongens, meisjes of op beiden valt. Bestaat er een handige manier om erachter te komen? Ik denk het niet. Iedereen moet dit denk ik voor zichzelf op zijn of haar eigen manier uitzoeken. Ikzelf kwam er pas heel laat achter eigenlijk. Ik kwam er op mijn 25ste achter dat ik op vrouwen val, doordat ikzelf de stap zette om er een beetje mee te gaan experimenteren. Bij Joyce ging dit weer heel anders. Zij was er veel eerder mee bezig. Op de basisschool had ze al meer interesse in meisjes en wilde ze zelfs graag een jongetje zijn.

In onderstaande video vertellen wij wat meer over hoe wij erachter kwamen dat we lesbisch zijn en geven we wat tips hoe je zelf wat eenvoudiger achter je geaardheid kunt komen.

Ben ik lesbisch

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=M3yXb2uaFG0″ width=”650″ height=”350″][/videos]

Tot de volgende video! Leuk dat je hebt gekeken

Liefs, Joyce & Scarlet