Hoe ziet een lesbi eruit? Over die vraag moesten we even nadenken, maar uiteindelijk kwamen we toch tot een mooi antwoord. In onze nieuwste video laten we je daarom graag zien hoe wij denken dat een lesbi eruit ziet. We merken regelmatig dat mensen een bepaald beeld hebben bij het woord lesbi. Natuurlijk kan dit soms een kloppend beeld zijn, maar in de meeste gevallen zal dit helemaal niet kloppend zijn. Door dit onjuiste beeld ontstaan er toch al snel allerlei vooroordelen over lesbiennes, vooroordelen waar ook wij tegenaan lopen. Mensen verwachten sowieso nooit dat Joyce en ik een relatie hebben. Ze denken meestal dat we gewoon vriendinnen zijn of dat we zusjes zijn. Maar hoe komt dat?

Zien Joyce en ik er niet uit als lesbische vrouwen? Wat maakt dat mensen überhaupt denken te kunnen zien dat iemand lesbisch is? Bekijk het is onze nieuwste video! Wil je vaker video’s van ons bekijken? Abonneer je dan even op ons YouTube kanaal. Dat kost niks, nakkes, nada!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=ksehT_gqgs8″ width=”650″ height=”350″][/videos]

Laat gerust weten wat je van onze video vond en waar jij aan denkt bij het woord lesbi. Bedankt voor het kijken naar onze blog en video en tot de volgende keer ♥