Deze week deelt Scarlet een aantal van de nare reacties die we kregen. We twijfelen aan het werkelijke bestaan van sprongetjes. In hoeverre heeft een baby echt last van sprongetjes? We komen op deze vraag omdat we woensdag flink veel stress hebben doordat de auto kapot is en we met pech langs de weg komen te staan. Hunter is die dag ook erg huilerig. Een sprongetje of gewoon door onze stress? Op zondagochtend drinkt Joyce babymelk, maar of dat nou haar eigen keuze was… We gaan voor het eerst met de trein met Hunter en gaan op zoek naar een jas voor over de draagzak. Dat en meer zie je in onze nieuwste video.

Dank voor alle lieve reacties en berichtjes onder de vorige weekvlog. Supertof dat jullie zo betrokken zijn! Wil je op de hoogte blijven van ons leven? Volg ons dan op Instagram, daar plaatsen we bijna iedere dag een update.