Hoe praat je tegen een baby? Dat vragen we ons onder andere afgelopen week af terwijl we druk in de weer zijn met Hunter. In de nieuwste weekvlog zie je verder dat we naar een huis gaan kijken in Culemborg, wat met een baby ineens een hele onderneming is. Verder is mijn verlof ten einde en moet ik weer beginnen met werken. Dat is wel eventjes wennen. Joyce denkt dat ze weer ongesteld wordt en uit zich over het krijgen van nog een kind. We krijgen weer wat gezellig bezoek en… we tippen je over een hele leuke video over het verkopen van je huis die we hebben gemaakt in samenwerking met Funda.

Dank voor alle lieve reacties en berichtjes onder de vorige weekvlogΒ over het consultatiebureau en inbakeren. Superfijn dat jullie zo betrokken zijn! Wil je op de hoogte blijven van ons leven? Volg ons dan op Instagram, daar plaatsen we bijna iedere dag een update.