We reizen allemaal weleens met de trein. Misschien sta je iedere dag in de vroege ochtend wel op het station om met de trein naar je werk of naar school te gaan of misschien ga je af en toe met de trein om bijvoorbeeld een dagje te gaan winkelen. Ikzelf reis ongeveer drie keer per week met de trein. Twee keer per week reis ik met de trein naar mijn werk in Leiden en eens per week om naar afspraken of andere leuke dingen te gaan. Vroeger ging ik altijd met de auto naar mijn werk, maar sinds we in Leiden zijn gevestigd is dit niet handig meer. Het was wel even wennen om weer met de trein te reizen, zeker omdat er toch de nodige irritaties in de trein kunnen ontstaan. Irritaties die jij wellicht wel zal herkennen. Het was dan ook niet ingewikkeld om 10 irritaties in de trein te bedenken voor onze nieuwste video.

Zijn we nog irritaties vergeten? Laat het ons gerust weten. Treinen kan tenslotte ook heel fijn zijn! Niks doen en gewoon gedachteloos naar buiten kijken en zien hoe de wereld langs je heen vliegt… of gewoon op het razendsnelle πŸ˜‰ gratis wifi op je laptop wat rondneuzen op Facebook en YouTube. We hopen dat je de video leuk vindt! Veel plezier met kijken & vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=6l89CzcMkoA” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet β™₯