In deze video nemen we je twee weken mee. We tonen je wat we meemaakten voor, tijdens en na de geboorte en laten je zien hoe onze eerste kraamweek met kraamzorg verliep. Zo veel bijzondere ervaringen tegelijk! Het is voor ons allemaal nog nauwelijks te bevatten. Van de daadwerkelijk bevalling en de weg ernaar toe komt maar een gedeelte in beeld deze weekvlog. De uitgebreide video over de bevalling staat sinds afgelopen dinsdag online op ons YouTube kanaal. Tenslotte tonen we je de geboortekaart van onze zoon Hunter. Hierover komt later ook nog een uitgebreidere blog online.

Wij willen iedereen enorm bedanken voor alle lieve reacties en berichtjes de afgelopen 2 weken! Merci merci! Het is geweldig indrukwekkend hoe jullie met ons hebben meegeleefd! Oprecht hartverwarmend ❤️ Wil je op de hoogte blijven van ons en onze zoon? Volg ons dan op Instagram, daar plaatsen we bijna iedere dag een update: https://www.instagram.com/ikvrouwvanjou/ Fijne jaarwisseling, never lose hope, alles verandert en wees mild voor jezelf. Liefs 😘❤️ Joyce, Scarlet & Hunter