Dit jaar komt H&M voor het eerst met een pride collectie: Pride Out Loud. Deze is speciaal ontworpen voor de pride month, welke in juni wordt gehouden. De collectie bevat crop tops, broeken, sokken, t-shirts, truien en verschillende accessoires. Alles is ontworpen in een seventies stijl en er is overal gewerkt met de bekende regenboog. De H&M pride collectie is vanaf 31 mei online in de webshop verkrijgbaar.

Natuurlijk waren we benieuwd naar deze collectie! Het duurt nog een paar daagjes, maar we konden onderstaande beelden van H&M al wel vinden. De seventies stijl vinden we wel leuk. De kleding is stoer, vooral de shirts spreken ons aan. We zijn benieuwd of de zwarte broek met regenboogstreep ook voor vrouwen beschikbaar zal zijn, want die bevalt ons ook wel!

“H&M gelooft in ieders recht om lief te hebben wie hij of zij wil. We hopen dat mensen onze Pride-collectie kunnen gebruiken om hun geloof in gelijke liefde te vieren,” aldus Andreas Lowenstam namens H&M aan WWD.

De collectie is gekoppeld aan de campagne ‘Pride Out Loud’ die in samenwerking met Out Magazine is opgezet. Tien procent van de opbrengst zal worden gedoneerd aan de United Nations Human Rights Office Free & Equal campagne.

H&M lanceert Pride Collectie op 31 mei

H&M lanceert Pride Collectie op 31 mei

H&M komt met Pride Collectie: Pride Out Loud

H&M lanceert Pride Collectie op 31 mei

H&M lanceert Pride Collectie op 31 mei

H&M komt met Pride Collectie: Pride Out Loud

H&M lanceert Pride Collectie op 31 mei

H&M lanceert Pride Collectie op 31 mei

Pride Out Loud ♥