Vorige week stonden we met onze pot in de bijlage van De Telegraaf…. Als zogeheten potten houden we er wel van om een pot te versieren. Het is toch iets waar je vrij veel tijd van je leven besteedt. Dan kan die pot er maar beter goed uitzien. Toen we een paar maandjes geleden een prachtig behangetje spotte bij Kwantum, besloten we er eens echt werk van te maken. Die oude pot had haar beste tijd gehad en was toe aan een hip nieuw uiterlijk. Kortom: schilderachtige bloemen, een koper kleurtje, een vrouwelijke vleugje feminisme en wat bijpassende boeken.

Het resultaat? Een hippe pot waar we op momenten van drukte graag net wat langer dan nodig op gaan zitten. No stress. Lukt het allemaal even niet? We maken ons niet druk en pakken gewoon even De Poepdokter in boekvorm erbij. Lekker lezen op de pot. Hebben we echt even overal schijt aan, dan kijken we gewoon naar de dikke middelvinger aan de muur. Dat is er eentje om in te lijsten.

een potje versieren desenioEen heerlijk Hollands kratje met toiletpapier zorgt voor de nodige voorraad. Het enige wat we graag nog willen vervangen is die oude staande pot. Die mag over een tijdje plaatsmaken voor een lekker jong ding die zweeft. Voor nu zijn we hier tevreden mee. Op een oude pot moet je het leren…

een potje versieren

een potje versieren

Waar te koop?

Koperen lamp: Praxis
De Poepdokter: Bol.com
Behang: Kwantum
Kratje: Xenos
Plantje IKEA
Lijst met middelvinger: Desenio