Hi! Leuk dat je weer kijkt naar onze weekvlog. Check ook zeker nog even de weekvlog van vorige week waarin we gezellig uit eten gaan met Kim en Mila. We hadden weer een gezellig, druk weekje. Onze week startte met een bijzonder bezoek aan de notaris. Hierna gingen we Volendam in, waar we niet zo vriendelijk weren ontvangen. Ik heb een congres in de Kunstacademie in Utrecht, waar ik als een soort side kick voor mijn werk dingen mag vertellen. We stampen er de nodige foto’s en soep uit, gaan in Amsterdam naar een toffe première van TLC. We bezoeken een vriendin met een herfstig cadeautje & Joyce promoot mijn nominatie voor de VIVA400 waar ze maar kan… Dat en meer zie je in onze nieuwste weekvlog.

Fijn weekend alvast en we zouden het leuk vinden als je je abonneert op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Mocht je het ook leuk vinden om dagelijks foto’s van ons leventje te zien, kom ons dan gezellig volgen via Instagram.