In deze nieuwe weekvlog twee donoren waarmee we hebben afgesproken. Een afspraak bij de Apenheul en een afspraak buiten op een terras in Utrecht. Het kost allemaal heul veul energie en we vinden het best pittig en heftig. In de auto naar Apeldoorn wordt het allemaal even te veel, wat de nodige tranen oplevert. Gelukkig hebben we ook een hele leuke blije baby date met Mila en Kim van Alboe.nl, heftige tranen én…. alles is lelijk! Dat en nog veel meer doosjes van Desenio en Olivia Burton, unboxings en Joyce in lingerie in de autowasstraat zie je in onze nieuwe weekvlog! Oh en Scarlet is genomineerd voor de VIVA400! Stem je HIER even op haar?  ♥

Fijn weekend alvast en we zouden het leuk vinden als je je abonneert op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Mocht je het ook leuk vinden om dagelijks foto’s van ons leventje te zien, kom ons dan gezellig volgen via Instagram.