De afgelopen weken heb je ons in verschillende weekvlogs naar afspraken zien gaan zonder dat we erover zeiden wat dit voor afspraken waren. Eigenlijk houden we daar helemaal niet van, om zaken voor jullie geheim te houden, maar in dit geval kon het even niet anders. Simpelweg omdat we niet wisten of het allemaal door zou gaan én omdat we jullie er graag mee wilden verrassen! Deze week hebben we het contract getekend en willen we dit bijzondere nieuws graag met jullie delen: We gaan een boek schrijven! Wauw, we vinden het zo geweldig en zo’n enorme eer! Het is ook wel een beetje een droom die uitkomt.

Samen met Splint Media gaan we de komende maanden werken aan een heel bijzonder boek waarin we ons persoonlijke leven combineren met een shitload aan toffe, grappige en interessante verhalen over seksualiteit, geaardheid, liefde, intimiteit en de uitdaging van het leven. We vinden het extra bijzonder om dit samen met Splint Media te doen, niet alleen omdat zij reeds een aantal geweldig leuke en originele boeken hebben uitgegeven (De Poepdokter, Het huishouden van een ontaarde moeder, Geluk zit niet in een sixpack), maar ook omdat Bianca van Splint Media ons ruim 2 jaar geleden al eerder benaderd heeft. Toen zat onze relatie en ons leven in vrij zwaar weer en konden we tot ons verdriet niet ingaan op het aanbod. We hadden nooit verwacht een tweede kans te krijgen en opnieuw een aanbod te ontvangen.

Ik Vrouw van jou schrijft een boek!Ja, het wordt heel hard werken en het zal een pittig drukke tijd worden, maar we willen deze unieke kans grijpen en er vol voor gaan. Op dit moment zijn we aan het kijken naar een tof stekje in de natuur om over een aantal weekjes sowieso een week lang non-stop te kunnen schrijven.

Ik Vrouw van jou schrijft een boek!Natuurlijk zijn we ontzettend benieuwd naar hoe jullie het vinden dat we een boek gaan uitgeven! Ook staan we heel erg open voor jullie ideeën, tips, feedback en suggesties voor de inhoud van het boek. Waar wil jij graag over lezen? Wat lijkt jou nou echt tof? Wat moet er écht instaan en wat moet het vooral niet zijn? Smijt al je kleine en grote ideeën onze kant op. Think outside the box. Niks is gek. We horen het heel graag onder deze blog of via onze social media óf e-mail: ikvrouwvanjou@gmail.com

JOIS & SCRLT ♥