Roze is niet mijn favoriete kleur. So, I said it. Ik houd niet van de zoete sfeer, die lieflijke nasmaak en dat girly wirly luchtje dat eromheen hangt. Ik ben geen meisje meisje en wil me ook niet liever voordoen dan ik ben. Toch zwicht ik zo nu en dan impulsief voor een volmaakt kledingstuk met een oude roze tintje. Zo was ik op slag verliefd op het Bomber jack van NA-KD én wist ik direct dat ik de wijdvallende broek met roze print zou kopen toen ik hem in de etalage zag hangen bij Vero Moda.

Toen ik afgelopen vrijdag samen met Joyce even in Rotterdam was, zag ik de broek in de etalage hangen. Ik wist het direct: Ja, die wil ik. Soms heb je dat gewoon met een kleding item. Gelukkig kostte hij nog geen 30 euro en had ik na het passen van de broek mijn besluit dus ook direct gemaakt: K.O.P.E.N. Ik vind de lotus bloemen op de broek vrouwelijk, de roze streep aan de zijkant van de broek een beetje stoer. Bovendien valt de broek lekker ruim, wat voor mijn huidige postuur ook best prettig is.

Pretty in PinkEenmaal thuis moest ik even goed nadenken hoe deze broek te combineren, zonder er een te zoetsappig of druk geheel van te maken. Ik griste daarom de vrij sexy body bij Joyce uit haar kast die we een tijdje geleden ontvingen van Come Get Fashion. Eigenlijk dacht ik dat hij haar alleen stond, maar bij nader inzien kom ik er ook prima mee weg. Dit combineerde ik weer met het mooi oude roze, glanzende bomber jack van NA-KD en mijn eenvoudige, roze sneakers van H&M.

Pretty in PinkOm het geheel lekker vrouwelijk te houden koos ik voor het gouden horloge met witte wijzerplaat van Cluse en een mini tasje van Supertrash. Eerlijk is eerlijk, ik moet me deze outfit nog een beetje eigen maken, want hij voelt nu nog een beetje té opvallend, maar als ik mezelf nu zo op de foto’s zie, vind ik ‘m best tof. Niet té zoetsappig en niet té stoer.

Pretty in Pink

Pretty in Pink

Pretty in PinkBroek: Vero Moda
Body kant: Come Get Fashion
Schoenen: H&M
Bomber Jacket: NA-KD
Horloge: Cluse
Tas: Supertrash

Wat vind jij van deze outfit?