AdvertisementWij zijn dol op schoenen en hebben er dan ook een kast vol mee staan. Toen we kort geleden van Omoda het aanbod kregen om een paar enkellaarsjes uit te kiezen, zeiden we daar direct ja tegen. We struinden de webshop af en konden nauwelijks kiezen, zoveel toffe enkellaarsjes. Uiteindelijk kozen we voor een prachtig zwart paartje met gespen: stoer én vrouwelijk. De vraag was nu: Hoe gingen we deze enkellaarsjes combineren? Wat voor outfit paste hierbij en konden we deze enkellaarsjes dragen met een rokje, jurkje én broek? 

In deze blog laat ik je zien hoe ik onze nieuwste Toral enkellaarsjes van Omoda combineer met verschillende outfits. Volgens mij worden dit type laarsjes het komende najaar helemaal hip. Dat is mooi, want dan loop ik ook een keertje op de zaken vooruit in plaats van overal sloompie achteraan te slenteren 😉 Ik koos voor een nette outfit, een stoere outfit, een vrouwelijke outfit en een nonchalante outfit. Bij alle vier de outfits vond ik de enkellaarsjes prima passen. Ik ben benieuwd wat je van mijn outfits vindt. Ik zal bij iedere outfit erbij zetten waar ik de items heb gekocht of besteld.

♥ Outfit 1: Pink Female
De eerste outfit is heerlijk vrouwelijk door een fijne mom jeans, een basic ruimvallend shirt en een oud roze bomber jacket. De zwarte enkellaarsjes passen hier mooi bij. Ze zijn vrouwelijk door de puntige neus en gespen, maar niet te tuttig. Daar houd ik van. Ik heb de mom jeans een klein beetje omgeslagen aan de onderkant zodat de enkellaarsjes net wat beter uitkomen.
Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Roze bomber jacket: NA-KD
Mom Jeans: Come Get Fashion

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Wit shirt met unicorn: Team Unicorn
Horloge: Cluse

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

♥ Outfit 2: Work Female
De tweede outfit is wat netter dan de eerste. Hier kan ik prima mee naar een vergadering, een presentatie of een business event. Tegelijkertijd kan ik hier ook, zonder jasje, mee op een terrasje zitten of een dagje in shoppen. De outfit biedt veel mogelijkheden. Voor de aparte touch heb ik eerst nog even gevarieerd met een tof paar sokken van Monki. Enkellaarsjes met witte sokken combineren: het kán. De enkellaarsjes passen ook mooi bij deze nettere outfit. Ze zorgen voor een stoer effect, iets wat ik leuker vind dan een paar pumps.

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Enkellaarsjes: Omoda
Sokken GRL PWR: Monki

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Lange blouse/jurkje: Steps
Riempje: H&M
Jasje krijtstreep: H&M

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

♥ Outfit 3: Green rock female
De derde outfit koos ik voor iets lekker stoers. Een rokje combineren met een basic trui doe ik niet zo snel, maar het kan prima. Ik draag hier een fake leather rokje en een groene kabeltrui. Daarbij heb ik gekozen voor een hele toffe houten ketting die we ooit ontvingen van Snow & Rose. Ik vind het altijd even wennen om in een rokje te lopen, want dat draag ik niet zo vaak, maar juist door het te combineren met deze wat stoerdere enkellaarsjes vind ik het prima te doen. Zo kan ik ook niet onderuit gaan of me verstappen, zoals me dat regelmatig gebeurt als ik op hoge hakken loop.

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Fake leather rokje: Come Get Fashion
Trui: Bershka

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Ketting: Snow & Rose
Horloge: Cluse

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Laarsjes: Toral enkellaarsjes van Omoda

♥ Outfit 4: Baseball wife
De laatste outfit koos ik voor iets basics: een zwarte skinny, een zwart shirt en daarop een stoer gepersonaliseerd baseball jack. Stoer en eenvoudig. Mijn enkellaarsjes passen ook bij deze vierde en laatste outfit prima.

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

Skinny Jeans: H&M
Basic zwart shirt: C&A
Horloge: Cluse

Hoe ik mijn enkellaarsjes combineer

 Baseball jacket: Bulbby
Enkellaarsjes: Toral enkellaarsjes van Omoda

Welke outfit vind jij het best bij mij staan? 
1, 2, 3 of 4?