Eindelijk mijn eigen baseball jack! Het potje softbal op de basisschool vond ik altijd al helemaal geweldig. Met een knuppel die bal zo hard mogelijk het veld over slaan. Niet alleen vond ik de sport super stoer, ook de outfits die honkballers droegen vond ik badass. Strakke broekjes, van die coole shirts, een pet en uiteraard zo’n stoer baseball jack. Je hoeft me dan ook geen twee keer te vragen of ik mijn eigen baseball jack zou willen hebben. Hell Yeah!

Bulbby ontwerpt allerlei verschillende gepersonaliseerde producten en omdat ze 12,5 jaar bestaan, leek het ze leuk om een samenwerking aan te gaan. Toen we de baseball jacks in de webshop zagen waren we beiden verkocht en dus creëerden we onze eigen jacks. Voor de foto’s leek het ons wel zo leuk om een toepasselijke locatie te gebruiken en dus reden we naar de dichtstbijzijnde honkbal club.

We leenden een knuppel van één van de spelers en gingen aan de slag met de camera. Hieronder vind je het resultaat en daarnaast hebben we ook nog een leuke winactie voor jullie geregeld!

Baseball jack van Ik Vrouw van JouNaast dat ze er tof uitzien, zitten ze ook echt lekker zacht en warm en is de kwaliteit top. Je kan uit twee verschillende kleuren kiezen en om jullie ze beiden te laten zien, besloten we ieder een andere kleur te nemen. Ik ging voor de rood/grijs variant en draag hier een maat S.

Baseball jack van Ik Vrouw van JouHet leek ons altijd al leuk om wat merchandise voor Ik Vrouw van Jou te maken en dus aanschouw hier… het eerste gepersonaliseerde IVVJ baseball jack! Op de achterkant vind je, ofcourse, de tekst ‘IK VROUW VAN JOU’, met daaronder het tekstje ‘GRLPWR’.

Baseball jack van Ik Vrouw van Jou

Baseball jack van Ik Vrouw van JouHet jack is gepersonaliseerd doordat mijn eigen naam erop staat en verder staan er nog wat IVVJ tekstjes op die bij ons passen en iets voor ons betekenen, zoals: ‘Ready for Reality’ en ‘Love Wins’….

Baseball jack van Ik Vrouw van Jou
Scarlet draagt hetzelfde jack, maar dan in de kleuren blauw/grijs. Ze koos voor maat XS en eigenlijk vallen ze best ruim, waardoor ik deze maat ook prima had gepast. De tekstjes zijn verder hetzelfde, alleen is hij wederom gepersonaliseerd door Scarlet’s naam.

Baseball jack van Ik Vrouw van Jou

Baseball jack van Ik Vrouw van JouWij zijn ontzettend blij met de jacks en zullen ze waarschijnlijk vaak dragen tijdens de wat frissere zomerdagen. Vind jij ze ook leuk en lijkt het je tof dit jack met jouw naam te ontvangen? Goed nieuws, want we mogen er twee verloten!

Wil jij jouw eigen Ik Vrouw van Jou baseball jack met in plaats van onze namen, joúw naam? Doe dan even het volgende:

1. Like ons op Facebook 🙂
2. Reageer onder de post op Facebook over deze blog waarom dit baseball jack bij jou past.
3. Like ons even op Instagram 🙂

Wil je zelf jouw eigen baseball jack ontwerpen óf een ander leuk item laten drukken? Neem dan even een kijkje op de website van Bulbby.

Liefs, SCRLT & JOIS.