Twee weken geleden was ik op een avond online wat aan het rondneuzen. Op een gegeven moment kwam ik de website Snow & Rose tegen en ik was op slag verliefd. Een prachtige website qua design. Het zag er zo mooi en puur natuur uit! Er waren twee meisjes afgebeeld met donker en blond haar en meerdere dieren. Dit is mijn leven in mijn dromen: Met de liefde van mijn leven samen genieten van de mooiste natuur en de meest bijzondere dieren. Ik was blij verrast toen ik zag dat er een webshop bij deze website hoorde en nóg blijer verrast toen ik de inhoud van deze webshop zag. Ik moest en zou hier iets bestellen, zo prachtig, sierlijk en puur natuur ♥

snow & rose

Even een klein beetje informatie over Snow & Rose voor ik verder ga met mijn enthousiaste verhaal over deze sieraden: “In hun atelier, dat uitkijkt op een kabbelend beekje middenin het bos, leggen Snow & Rose (Debbie en Hilde) hun schetsboeken naast elkaar. Met veel oog voor detail en een vleugje poëzie combineren ze hun illustraties tot een betoverend geheel. Het resultaat is altijd een pareltje, en belandt op allerlei hebbedingetjes die je zal willen verzamelen en koesteren.”

Op de website van Snow & Rose vind je een sprookjesblog, allerlei workshops én een hele bijzondere webshop. Over die webshop zal ik je in deze blog meer vertellen. De sieraden zijn allemaal gebaseerd op één van de zelfgeschreven sprookjes van Snow & Rose. Ik heb drie items besteld van het setje ‘Beer’ omdat ik die heel mooi, lief en toepasselijk vond. De meeste sieraden zijn gemaakt van hout en bevatten een waardevolle tekst. De sieraden ontvang je in de meest mooie zakjes ever ♥

snow & rose sieraden vintage hout

Het eerste item dat ik bestelde is deze ketting. Hij is gemaakt van hout en een bronskleurige patine: De hanger bestaat uit 2 lagen berkenfineer die zorgvuldig werden gelaserd. De hanger is 4 x 5 cm groot. De afstand vanaf het slotje tot aan de hanger is 40 cm. Ik vind de afbeelding van de beer met het meisje zo ontzettend schattig. Dit in combinatie met de tekst “I can’t bear living without you’ maakt hem voor mij echt perfect. De ketting kost 35,90 euro en ontvang je in een katoenen tasje met Snow & Rose erop. Je kunt de ketting hier vinden in de webshop van Snow & Rose.

snow & rose sieraden vintage hout

Bij de ketting bestelde ik eenvoudige oorknopjes met een hartje. Ook deze oorknopjes zijn van de serie “Beer”. De knopjes hebben een diameter van 1,2 centimeter, niet te groot en niet te klein. Het hout voelt zacht aan en draagt lekker licht. Ik vind het mooi natuurlijk staan en tegelijkertijd heel lief. De oorknopjes kosten 22,00 euro en je kan ze hier vinden.

snow & rose sieraden vintage hout

Tenslotte bestelde ik nog een andere ketting uit de serie “Beer”. Dit is een eenvoudige houten ovalen hanger met een gaatje in de vorm van een hartje erin. Erop staat dezelfde tekst als bij de andere hanger: “I can’t bear living without you”. Trouwens ook een super lief cadeau voor een goede vriendin. Deze hanger is nog wat lichter dan de andere hanger, maar staat erg mooi. Deze ketting kost 25,90 euro en kan je hier vinden.

snow & rose sieraden vintage hout

snow & rose sieraden vintage hout

snow & rose sieraden vintage hout

snow & rose sieraden vintage houtDeze items zijn dus een deel van het setje ‘Beer’ dat ontstaan is uit het wonderlijke verhaal van Snow & Rose: “Om Rose op te beuren na het vertrek van haar geliefde Beer, creëerde Snow deze juwelen.” De hanger, halsketting, armband, ring, broche, oorhangers en oorknopjes zijn heel cute combineerbaar met elkaar. Bovendien hebben ze ook nog mooie postkaarten, notitieboekjes en inpakpapier. Naast de Beer serie is er ook een Vos & Raaf en Salie serie.

Zoals je kunt merken ben ik dol enthousiast over deze webshop. Natuurlijk begrijp ik dat het wel echt je smaak moet zijn, maar er zijn vast meer mensen zoals ik! Neem zeker een keer een kijkje in de webshop van Snow & Rose.

Liefs, Scarlet ♥