Hi! Leuk dat je weer naar onze weekvlog komt kijken. In deze video moeten we inbreken en dat blijkt een pittige klus! We delen verder een heleboel bijzondere momenten, want vorige week waren we 10 jaar samen. We vierden dit op woensdag door met een vintage Volkswagen bus naar de plekken te gaan waar we 10 jaar ervoor tijdens onze eerste date ook heen gingen. Heel fijn en bijzonder!

‘s Avonds gaan we gezellig uit eten bij een restaurant dat we al een tijdje wilden bezoeken: Soia. eenvoudig, maar erg lekker eten, ook voor de vegetariërs onder ons. Helaas kreeg Joyce deze week ook griep en bracht ze vele uurtjes in bed en op de bank door. Ik maakte eten voor de zieke kip én we unboxen samen nog een paar toffe pakketjes.

Fijn weekend alvast en we zouden het leuk vinden als je je abonneert op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Mocht je het ook leuk vinden om dagelijks foto’s van ons leventje te zien, kom ons dan gezellig volgen via Instagram.