Speciaal voor de Pride maand is Converse een samenwerking aangegaan met niemand minder dan Miley Cyrus: de Yes To All Pride collection. Miley zet zich al langer in voor de LGBT+gemeenschap door middel van haar Happy Hippie Foundation. Ook heeft ze, als panseksueel, een tatoeage laten zetten voor gelijke huwelijksrechten en bracht ze recent de single Inspired uit. De Converse Yes To All Pride collection bevat 22 paar bijzondere sneakers en 11 kleurrijke shirts. #YestoAll

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collectionDe regenboog met het motto ‘Yes To All/ Ja tegen iedereen’ staat centraal in deze collectie. Converse wil gelijkheid voor iedereen aanmoedigen.

“Welk geslacht, welke voorkeur of welke identiteit je ook hebt: Converse gelooft dat iedereen vrij is om te zijn wie hij of zij wil.”

De totale opbrengst van de collectie gaat naar het It Gets Better-project en de Happy Hippie Foundation van Miley Cyrus. Miley kondigde haar samenwerking deze week aan via Instagram met de enthousiaste woorden.

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

“Yassss! I’m teaming up w @converse ! I ❤️ the #Pride collection supporting the LGBTQ community! Thank u for joining the @happyhippiefdn family and helping us continue our fight for equality & justice! #YesToAll ! 💜❤️💛💚💙”

De sneakers en shirts zijn vanaf nu te bestellen in de webshop van Converse. We hebben een kijkje genomen en zijn heel enthousiast over deze Yes To All Pride collection. De sneakers zien er echt heel tof uit en fijn kleurrijk! Je kunt ze bovendien personaliseren, waardoor je ze helemaal uniek en passend bij jouw persoonlijkheid en stijl kan maken. Pretty ♥ Hieronder vind je een kleine selectie van de collectie.

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

Converse x Miley Cyrus: Say Yes To All Pride collection

We say Yes To All ♥