Het laten zetten van een tatoeage is vaak heel spannend. Je hebt waarschijnlijk lang nagedacht over wat je precies de rest van je leven op je lichaam wilt hebben en waarom. Een herinnering aan een overleden iemand, een inspirerende tekst voor jezelf of misschien wil je wel iets laten zetten dat te maken heeft met jouw geaardheid. Een tatoeage die laat zien dat je oké bent zoals je bent en trots bent op het feit dat je bijvoorbeeld lesbisch bent: lesbische tatoeages. Het kan allemaal.

Ikzelf heb nooit zo’n behoefte gehad aan een tatoeage, noch aan het benadrukken van mijn geaardheid op deze manier. Bij iemand anders kan ik het trouwens wel mooi vinden hoor. Joyce heeft wel de nodige tatoeages, maar die hebben dan weer niets met haar geaardheid te maken. In deze blog laat ik je een flink aantal lesbische tatoeages zien en ik sluit af met een toffe tatoeage die staat voor homoseksualiteit. Om heel eerlijk te zijn vind ik niet zoveel van deze tatoeages mooi. Ik ben benieuwd wat jij van deze tatoeages vindt en of je er weleens over na hebt gedacht om een tatoeage te laten zetten.

Een foto die door bella_reine is geplaatst op

Een foto die door lesbianaink is geplaatst op

…..en tot slot nog een bijzondere tatoeage voor de mannen.

Heb jij en tatoeage en wat vond je van deze tatoeages?
Ik ben benieuwd, laat gerust jouw mening even achter.