Een paar weekjes geleden kwam ik via Instagram terecht bij een nieuwe collectie van LEE die me wel heel erg aansprak. Niet per se omdat het om de nieuwste skinny jeans ging, want laten we wel wezen, dunner dan dit hoef ik er echt niet uit te zien, ik zie d’r liever wat dikker uit, …maar om de naam van deze nieuwste LEE collectie: I AM SCARLETT. Ik zag de broeken met bijpassende shirts bij diverse social influencers en raakte bijna geïrriteerd. Wat nou, I am Scarlett!? Jij bent Scarlet helemaal niet! IK BEN SCARLET! Je begrijpt, dat laat ik niet zomaar aan me voorbij gaan en dus besloot ik LEE via alle mogelijke manieren kennis te laten maken met de échte Scarlet. HELLO IT’S ME!

LEE besloot me uiteindelijk een mailtje én pakketje terug te sturen. Super leuk natuurlijk! Ik reed langs ons postadres en was daar helemaal happy met een pakket met twee I AM SCARLETT shirts en twee supermooie LEE Jeans! Een mooie blauwe skinny jeans voor Joyce en een zwarte cropped voor mij. We zochten een locatie voor een shoot en kwamen terecht bij een geweldig stekje: een verlaten school met prachtige wandschilderingen. Zo gezegd, zo gedaan….

Hieronder vind je onze foto’s van de I AM SCARLETT collectie van LEE. Je kunt deze nu in jeans stores kopen en online bestellen. De jeans dragen naast een mooie naam, ook heel fijn! Ze hebben een vrouwelijke pasvorm, de stof is lekker zacht en de kwaliteit is goed. Wij kunnen SCARLETT dus zeker aanraden, haha…

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek
I AM SCARLETT: High waist jeans
I AM SCARLETT: Low waist
I AM SCARLETT: Cropped

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek
Schoenen: Elise Store

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroekArmband: My Jewellery x Lief Leven
Ketting: MiMoneda
Jasje: Steps

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek

I AM SCARLETT by LEE jeans collectie skinny spijkerbroek

Wie is er binnenkort nog meer Scarlet….?