Bye bye ongemakkelijke fotoshoot & Hello sexy shoes! Een paar weekjes geleden ontvingen we een tof pakket met kleding en schoenen van de winkel en webshop Elise Store. Tijd voor een nieuwe fotoshoot! We kozen een zonnige dag uit, zochten een tof stekkie en reden er met een doos vol sexy shoes heen. Joyce moet altijd even wennen als ik foto’s van haar schiet, omdat ze zich in het begin vaak nog wat ongemakkelijk in haar vel voelt. Dit keer doorbrak ik ‘the awkwardness’ door lekker hard wat muziek op te zetten. Dat werkte!

We ontvingen drie paar geweldig stoere en classy schoenen van Elise Store en een heel mooi groen fake leren jasje. In deze blog de foto’s van de fotoshoot met onze nieuwe items! We zijn zelf een keertje in de winkel van Elise Store geweest in Amersfoort. Hier kan je veel bijzondere en trendy items vinden. Ik was toen al verliefd op allerlei schoenen die ze verkochten. In deze blog laat ik je zien welke schoenen we ontvingen en hoe het groene jasje Joyce staat. Ze combineert de schoenen met wat andere nieuwe kleding die ze recent kocht.

♥ Shade of White Sneakers
Zoals je kunt zien aan de foto’s viel de muziek die ik op had gezet goed in de smaak. Joyce draagt hier een eenvoudige gestreepte top van Zara en een high waist zwarte skinny van H&M. De schoenen die ze erbij draagt zijn van Elise Store.

elisestore fashion fun music sun fashionshoot

elisestore fashion fun music sun fashionshootHet zijn hele mooie witte sneakers. Ze zien er fijntjes uit, zaten direct lekker – dus geen gedoe met eerst weken moeten inlopen – en de prijs is ook goed te doen: 24,95 euro. Je vindt de Shade of White sneakers hier in de webshop. De zool en hiel hebben een ander kleurtje, wat ze nét even wat origineler maken. Ja, deze schoenen gaan we komende zomer vast vaak dragen.

elisestore fashion fun music sun fashionshootDe bril die Joyce draagt kochten we trouwens voor een paar euro bij Etos. Hij was eigenlijk voor mij, maar hij stond Joyce onverwacht zo leuk, dat ze hem nu regelmatig inpikt. Haar horloge is van Cluse.

Zo…, ff chillen in de zon in de auto… Zoals je ziet zijn de sneakers niet alleen sporty, maar ook best classy.

elisestore fashion fun music bmw 1serie sun fashionshoot

elisestore fashion fun music sun fashionshoot

elisestore fashion fun music sun fashionshoot

elisestore fashion fun music sun fashionshootTenslotte nog een close up van de nieuwe sneakers én een foto van een trotse Joyce, die blij is met haar nieuwe shoes en haar foto’s, haha…

elisestore fashion fun music bmw 1serie sun fashionshoot

elisestore fashion fun music sun fashionshoot

“Be Proud Bitches ;)”

♥ Biker Jacket Army
Het volgende item dat we je graag laten zien is een groen fake leren jasje. De kleur van het jasje is echt prachtig en het fake leer ziet er in dit geval helemaal niet plastic uit. Nee, dat zeggen we niet omdat we het gekregen hebben, maar omdat we het écht mooi vinden. We bestelden het jasje in maat S en het sluit mooi aan, zit goed en is een prima jas voor de overgang lente/zomer.

elisestore fashion fun music sun fashionshootHet jasje kost 44,99 en kan je HIER vinden in de webshop. Joyce combineert dit jasje met een top van mij met een mooie quote. De top kocht ik in de sale bij Pull & Bear. Ik heb er al flink wat vragen over gekregen, maar hij is helaas niet meer te koop.

elisestore fashion fun music sun fashionshootHet groene jasje heeft toffe stiksels bij de schouders en polsen en daar ook ritsen om de uiteinden van de mouwen wat stoerder en eventueel strakker of losser te maken. Aan de onderkant van het jasje zitten ook verstelbare riempjes waarmee je het wat kan tailleren.

elisestore fashion fun music sun fashionshoot

elisestore fashion fun music sun fashionshoot

elisestore fashion fun music sun fashionshoot

elisestore fashion fun music sun fashionshootBiker Jacket Army – 44,99 euro.

♥ Black Fringe Creeper
Deze schoenen was Joyce direct helemaal dol op toen ze ze in de webshop zag. Deze zwarte creepers met fringe zijn lekker apart en kun je leuk combineren met een stoere of juist vrouwelijke outfit. De creepers zitten even comfi als sneakers en maken je door de dikke zool nét wat langer. Ik was zelf bang dat ze wat lomp waren, maar dat viel reuze mee. We bestelden ze in maat 37 en ze staan, zoals je kunt zien, prima onder een skinny jeans.

elisestore fashion fun music bmw creepers fring sun fashionshootJe kunt de Black Fringe Creepers hier vinden in de webshop van Elise Store. De prijs is 29,95 euro. Later bedachten we ons dat ze ook heel leuk zouden combineren met een grappig, gekleurd enkel sokje, iets met stippen ofzo. Daar gaan we binnenkort nog naar op zoek.

elisestore fashion fun music bmw creepers fring sun fashionshootDe creepers hebben een dunne ronde veter en zitten vast aan kleine metalen haakjes. Joyce combineert de creepers met een top van Zara en een nieuw rood bloes jasje wat je al in onze vlogs hebt kunnen zien van de afgelopen weken. Deze komt van Pull & Bear en is nu nog te koop. Hij kostte 39,95 euro.

elisestore fashion fun music bmw creepers fring sun fashionshoot

elisestore fashion fun music bmw creepers fring sun fashionshoot

elisestore fashion fun music bmw creepers fring sun fashionshoot

elisestore fashion fun music bmw creepers fring sun fashionshoot

De bril die Joyce hier draagt kocht ze bij HEMA.

elisestore fashion fun music bmw creepers fring sun fashionshoot

elisestore fashion fun music bmw creepers fring sun fashionshootBlack Fringe Creepers – 22,95 euro

♥ Flats it out
Nog meer schoenen! Alsof we er nog niet genoeg hadden 😉 Dit paartje was opnieuw een paar waar Joyce direct verliefd op was. Ik twijfelde een beetje, maar toen ze uit de doos kwamen was ook ik snel overtuigd. Wat zijn ze leuk én apart! Joyce droeg ze deze week naar een paar afspraken in Amsterdam en ze kreeg ook echt meerdere keren complimenten over haar schoenen, zo grappig. De Flats it out schoenen, want zo heten ze in de webshop, kosten 44,95 euro.

elisestore fashion fun music bmwbrogues klassiek H&M sun fashionshootDe schoenen hebben een zool die wat uitsteekt en daar kleine studs heeft zitten. De schoen is grotendeels zwart en aan de bovenkant een bijzondere glanzende tint bruin. Er zit een simpele, ronde bruine veter in, die het geheel wat meer classy maakt.

elisestore fashion fun music bmwbrogues klassiek H&M sun fashionshootJoyce combineert de schoenen met een zwarte skinny van H&M en een nieuw blauw gestreept bloesje met roesjes bij de schouders, ook van H&M. Oh ja, haar bril is opnieuw… DIE VAN MIJ… en kochten we bij Etos.

elisestore fashion fun music bmwbrogues klassiek H&M sun fashionshoot

elisestore fashion fun music bmwbrogues klassiek H&M sun fashionshootDe schoenen passen zo goed bij ons omdat ze én stoer én klassiek/netjes zijn. Oh én het meest fijne is dat ze achterkant van de schoen geen pijn deed toen we ze inliepen. Dit maakte dat Joyce er dus al half Amsterdam mee door gebanjerd is.

elisestore fashion fun music bmw creepers fring sun fashionshoot

elisestore fashion fun music bmwbrogues klassiek H&M sun fashionshoot

elisestore fashion fun music bmwbrogues klassiek H&M sun fashionshoot

elisestore fashion fun music bmwbrogues klassiek H&M sun fashionshootFlats it out – 44,95 euro

Dat waren de nieuwe items die we jullie graag wilden laten zien. Ik ben zelf erg blij met het groene jasje en met de Flats it Out schoenen, waar we in de toekomst vast nog weleens ‘ruzie’ over zullen krijgen: “IK WIL ZE VANDAAG AAN! NEE IK!” Handig zo’n zelfde schoenmaat…

We zijn benieuwd wat jij van onze items vindt van Elisestore. Hoe je het resultaat vindt van onze in eerste instantie ongemakkelijke fotoshoot… & wat je zelf ook wel zou willen dragen. Let us know, we vinden het leuk om jullie reacties te lezen!

Liefs,
JOIS & SCRLT