Het aantal commercials met lesbische koppels is vrij schaars. Als er dan eindelijk ergens een lesbisch koppel in een commercial zit, dan springen wij een klein gaatje in de lucht. Gewoon, omdat het fijn is om wat vertegenwoordiging van waar wij van houden voorbij te zien komen. Dat is net als met lesbische films, die zijn er ook zo weinig, dat iedere nieuwe lesbische film een enorm cadeau voor ons is. We kunnen niet wachten om deze te kijken. Speciaal voor jullie zijn we daarom op zoek gegaan naar de meest recente commercials waar, vooral, lesbische en homo koppels in voorkomen. We vonden 20 toffe commercials met o.a. lesbische koppels.

Je zult misschien niet alle merken kennen, omdat de meeste commercials internationaal of uit het buitenland komen, maar ze zijn zeker de moeite waard om even te bekijken. Er zitten ook enkele commercials in waar ‘enkel’ een homofiele jongen of lesbische vrouw in voorkomt en niet een koppel, maar ook die zijn leuk om te bekijken. Misschien zijn we nog wel een paar toffe commercials vergeten, laat dit dan gerust even weten in de reacties. We vullen de lijst graag aan!

1. GAP: Mama Said

2. Zales: We Believe

3. Magnum: The Ceremony

4. Well Fargo: Learning sign language

5. Tide waspoeder: Gay in Canada

6. Spotify: Can’t find words?

7. Airbnb: Love is welcome here

8. Anouk Apparell: Bold is beautiful

9. Tylenol: How We Family

10. Renault Twingo: Gay marriage

11. Honey Maid: This is wholesome

12. Straight magazine: Paparazzi Fenster

13. U.S. Navy: Homecoming

14. H&M: New autumn collection

15. KODAK: Understanding

16. Sourcy: Vol Nederlands Karakter

17. Chobani: Love this life

18. Cheerios: The Cheerios effect

19. Microsoft: Lesbian Wedding

20. Coca Cola: Cool Boy

Welke vind jij mooi & welke zijn we vergeten?