Een paar weekjes geleden hebben jullie kunnen zien hoe we bezig waren met het opleuken van ons huis in ons tweede Potje Klussen. Vandaag een vervolg op deze blog waarin we je laten zien hoe we de muur achter onze bank opleuken met een hippe fotowand en hoe we de badkamer mooier maken. Om de muur achter onze bank mooi te maken bestelden we een aantal hele mooie lijsten en platen via Desenio. Deze hippe webshop heb je misschien al weleens bij andere bloggers en vloggers voorbij zien komen. We mochten de lijsten en platen trouwens gratis uitkiezen (dank!) en ontvingen ze binnen een weekje thuis én regelden een fijne kortingscode voor jullie ♥

Bij Desenio kan je kiezen uit een enorm assortiment aan prachtige platen. We wilden graag een, trendgevoelig als we zijn, mooie fotowand maken en zochten naar verschillende voorbeelden op de website. We kozen uiteindelijk voor een fotowand met 5 lijsten. Ook bestelden we nog twee lijsten voor in onze badkamer omdat het maar niet lukte om deze stijlvol op te leuken. Beiden kozen we een paar platen die bij ons pasten. Hieronder laat ik je zien welke lijsten we bestelden en waarom we voor bepaalde platen kozen….

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktDe fotolijsten en platen kwamen binnen in een grote doos, netjes verpakt. Vooral de koker met platen zag er tof uit. Om de platen duidelijk in beeld te brengen heb ik alles in een spiegel gefotografeerd, dat leek me wel leuk. Vandaar even de spiegel selfie… We twijfelden trouwens tussen deze witte lijsten en de lijsten in houtkleur. De lijsten zijn tenslotte ook in goudkleur te bestellen, ook best chique.

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktDit is de eerste plaat die we bestelden. Deze bestelden we speciaal voor in de badkamer. Logisch, haha, want het zijn twee benen in bad. We vonden het een mooie, pure foto. Heel stijlvol. Het was trouwens heel simpel om die platen in de lijsten te doen. Het paste allemaal precies was simpel erin te doen, zelfs voor klus dummy’s als Scarlet….

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktHet tweede lijstje met plaat is een eenvoudig, maar lief tekstje. Gewoon omdat het zo is. Waar we ook zijn, als we maar samen zijn. Dat voelt fijn en dat voelt goed. Deze tekst past goed bij ons en vonden we leuk om te combineren met de ‘sexy legs’ in de badkamer…

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktDeze plaat koos Joyce uit. Toch kunnen we ons beiden erg vinden in deze afbeelding. Hij geeft symbolisch mooi weer waar we vaak naar verlangen: vrijheid in ons hoofd. Geen nare gedachtes, geen negativiteit, geen controle of een gevangen gevoel,… maar rust en vrijheid zoals vogels in de lucht…. Deze plaat wilden we graag in onze fotowand in de woonkamer hangen.

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktDe plaat met deze mooie lotus koos ik uit. Een lotus bloem staat voor groei en ontwikkeling en koos ik zo’n acht jaar geleden ook uit als symbool voor de website Proud2Bme, die ik opricht. Een website voor mensen met een negatief zelfbeeld en/of eetstoornis. De lotus bloem is ook een symbool binnen het boeddhisme, een geloof dat me erg aanspreekt… De afbeelding is eenvoudig, maar mooi en veelzeggend.

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktDe volgende plaat kozen we samen uit, gewoon omdat die bij ons past. We willen graag krachtige vrouwen zijn en iedere andere vrouw aanmoedigen om sterk te zijn en trots op zichzelf en haar kracht te zijn. Vrouwen kunnen zoveel, als ze maar in zichzelf geloven, daar ligt de sleutel. Eentje die wijzelf niet altijd kunnen vinden, maar waar we wel hard ons best voor doen.

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktDe volgende plaat was een pittig prijzige. Als een van de weinige posters kostte deze maar liefst 99 euro. Toch is hij dit meer dan waard! Ik ben verliefd op de eenvoud, puurheid en schoonheid van deze plaat. Hij maakt me blij en laat zien waar het leven over gaat en waar je waarde aan moet hechten. Deze afbeelding vormt dan ook het centrum van onze fotowand.

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktHieronder zie je alle lijsten in verschillende formaten en posters die we bestelden. Ik vind het best mooi combineren. Ik had dat vooraf niet verwacht! Ik ben benieuwd wat jij de mooiste afbeelding vindt en met welke afbeelding jij net als ons ook iets hebt….

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naakt….en toen was het de beurt aan Joyce! Zij is goed met de boormachine en de centimeter en ging een potje klussen om de lijsten zoals op deze eerste fotowand op te hangen. Het was even een meet klusje… maar dan heb je ook wat!

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktIk ben er enorm blij mee en Joyce ook. We kunnen niet wachten om onze nieuwe bank ervoor neer te zetten. Dat maakt het nóg mooier! De fotowand staat echt voor wie wij zijn en hoe wij in het leven (willen) staan. Heel tof!

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktdesenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktTenslotte hebben we de twee resterende lijsten nog in onze badkamer een plekje gegeven. WAUW! Eindelijk is deze ruimte stijlvol ingericht. Niet te druk, niet te veel prullaria, maar gewoon mooi.

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktDeze sexy legs vind je hier in de webshop, mocht je hem ook willen hebben. Wij bestelden hem in formaatje 30X 40 voor 15,95 euro.

desenio fotolijsten posters puur hoop girlpower bloot naaktIk ben heel benieuwd wat jij van onze lijsten met posters vindt! Welke plaat past het best bij jou en zou jij in jouw huis of kamer willen ophangen? Laat het ons weten! We hebben een fijne kortingscode geregeld, mocht je zelf ook iets willen bestellen:  ♥ Tussen 11 en 13 april krijg je 25% korting op alle custom prints met de code scarletjoyce25.

Liefs,
JOIS & SCRLT.