Thanx for dropping by! In deze nieuwste weekvlog zie je waarom we ons sukkels voelen in Amsterdam, we bezoeken een toffe showroom en krijgen te maken met een boze winkelmedewerkster. Joyce voelt zich weer even de gabber van vroeger met het inmiddels weer hippe merk Champion. We krijgen, zoals ik het in de vlog noem, gratis meuk, waaronder een krappe jumpsuit …en zijn daar heel blij mee. Je ziet dat Joyce helemaal los gaat met haar nieuwe apparaatje om het huis schoon te maken en ik vraag me af of ik nou wel of niet naar de kapper moet gaan. Mijn redenen hiervoor zijn vrij, uhm… visueel laten we maar zeggen. Iets met bomen en struiken enzo.

We willen jullie tenslotte even bedanken voor alle fijne en mooie reacties op onze vorige vlog. Erg lief, dankjulliewel! We doen ons best alles zo écht mogelijk in beeld te brengen en hopen dat jullie dit blijven waarderen. Fijne week!

Liefs,
JOIS & SCRLT