Vanavond kan je bij het programma ‘My First Holiday’ zien hoe het lesbische, pasgetrouwde stel Marije en Roos afreizen naar het buitenland. Afreizen naar het buitenland; wie wil dat nou niet? Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het RTL 5-programma ‘My First Holiday’ gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het ze nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Wat zijn in hun ogen de mooiste plekken op aarde en wat verwachten ze daar te vinden?

Presentator Jamai Loman overvalt de koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. Het vinden van de juiste gate op een hectisch vliegveld, de eerste vlucht en het bestellen van een kop koffie als je de taal niet spreekt levert de meest grappige beelden op.

In de aflevering van vanavond stuurt Jamai het pasgetrouwde, lesbische stel Marije en Roos op een verkapte huwelijksreis naar het zonovergoten Miami. Romantisch, maar er zijn ook wat spannende momenten als Marije en Roos oog in oog komen te staan met gigantische alligators in de Everglades. De familie Timmermans uit Vught kampeert graag met het hele gezin op het erf van opa. Ze vertrekken voor de verandering naar Legoland in Denemarken, waar de kinderen naar hartenlust kunnen genieten.

Vanavond 21:30 uur, RTL 5
Bron foto: RTL