De komende dagen is het weer eventjes echt zomer in Nederland en daar maken wij graag gebruik van. Kort geleden ontvingen we 2 leuke zomerjurken via Romwe. Ik was helemaal dol op de jurk die ik ontving en dat geldt ook voor de blauwe jurk die Joyce spotte. Helaas kunnen we in Nederland maar een paar dagen per jaar een zomerjurk dragen, dus hebben we dit moment maar snel even voor jullie en onszelf vastgelegd met onze Canon 70d. In deze blog laten we je onze nieuwe zomerjurken zien, vertellen we hoe de kwaliteit is en waar je hem kan bestellen.

Het duurde na bestellen ongeveer 1,5 week voordat we de jurken in huis hadden. Dat gaat altijd best snel bij Romwe. De jurken waren beiden netjes ingepakt in plastic. De prijs van de jurken was vrij laag. Het enige lastige is altijd de juiste maat kiezen. Op de site staan wel maattabellen, maar ik heb nooit het geduld om dat helemaal op te gaan meten.

jurken romwe

♥ Multicolor Floral Backless Dress
De eerste jurk is die van moi! Een maxi dress met bloemenprint en gevlochten spaghetti bandjes. Ik vond deze jurk echt prachtig toen ik hem op de site zag. De stof is niet te dun en de jurk bevat aan de achterkant een extra baan stof waardoor je een soort van sleepje krijgt. Heel sierlijk! De jurk viel vrij ruim bij ons beiden, maar door een eenvoudig bruin riempje om mijn taille te doen valt hij heel mooi.

jurken romwe

De jurk kost ongeveer 20 euro en je kan hem hier vinden op de site van Romwe. Ik draag de jurk zonder BH omdat je ander snel bandjes ziet. De rug is bovendien heel laag uitgesneden. Iets wat ik altijd erg mooi en vrouwelijk vind. De lengte van de jurk is met een paar pumps eronder perfect. Ik draag de jurk op de foto met blote voeten en dan valt hij tot op de grond.

jurken romwe

jurken romwe

jurken romwe

jurken romwe

jurken romwe

jurken romwe

jurken romwe

jurken romwe

♥ Navy Halter Embroidery maxi dress
De jurk van Joyce is weer heel anders. De jurk is marineblauw en heeft een soort haltertop als bovenkant en is mooi geborduurd. Mij stond dit wat kinderachtig, maar Joyce staat het erg mooi. De stof van de jurk is heel zacht en dun, doorzichtig. Hij schijnt niet door omdat er een extra laagje stof onder zit.

jurken romwe

jurken romwe

De lengte van de jurk is perfect. Je kan hem met blote voeten dragen en een eenvoudig hakje. Hij zit heel fijn en licht. Je hebt voor maatje S wel voldoende borsten nodig, anders valt het topje niet goed. Bij Joyce was dat niet echt een probleem 😉 bij mij uiteraard wel. De achterkant van de jurk valt mooi laag en heeft daar twee bandjes.

jurken romwe

jurken romwe

De jurk kost ongeveer 30 euro en kan je hem hier vinden in de webshop van Romwe. De komende dagen zullen we zeker nog een keer zwieren in deze heerlijke zomerjurken. Ook voor een feestje is zo’n jurk ideaal. Kortom: we zijn er heel blij mee!

jurken romwe

jurken romwe

Wat vind jij van onze jurken?