HEMA is er voor iedereen. Ongeacht geloofsovertuiging, politieke en seksuele voorkeur of anderszins. Daarom zet HEMA haar iconen, de rookworst en tompouce, in om de liefde te vieren. Speciaal voor de EuroPride, die van 23 juli tot en met 7 augustus plaatsvindt in Amsterdam, heeft HEMA gay pride shirts ontwikkeld, met daarop deze twee iconische producten van HEMA. De T-shirts zijn beschikbaar in drie varianten: tompouce ♥ tompouce, rookworst ♥ rookworst en rookworst ♥ tompouce.

Opbrengst naar het goede doel
Met de netto winst van de T-shirts steunt HEMA de gaystraight alliances van het COC. Een GSA is een groep leerlingen en docenten die willen dat hun school veilig is voor iedereen. Of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent.

hema-komt-met-gay-pride-shirtsWaar te koop?
De T-shirts zijn in alle maten beschikbaar en kosten €10,- per stuk. Vanaf 23 juli, morgen dus, zijn de T-shirts in beperkte oplage verkrijgbaar bij HEMA filialen dichtbij de Canalpride route zoals HEMA Kalvertoren, HEMA Nieuwendijk, HEMA Jodenbreestraat en HEMA Centraal Station.

Update
Amsterdam, 29 juli 2016 – Wegens groot succes en op veler verzoek van klanten zijn de populaire T-shirts, die HEMA speciaal voor de EuroPride heeft ontwikkeld, vanaf vandaag 12:00 uur via hema.nl verkrijgbaar. Zo krijgt iedereen de kans om de liefde te vieren met de HEMA iconen.

♥ ♥