Liefde is geen misdaad: Dat is de boodschap die Amnesty International Denemarken, Scoop Models en Won Hundred uitdragen met de nieuwste campagne die speciaal rondom de gay pride hebben gelanceerd. Zij strijden hiermee met name voor de homoseksuele mannen die in Tjetstjenië vastgehouden en mishandeld worden. Zij hopen daarnaast meer bewustzijn te crëeren en meer tolerantie voor diversiteit in de liefde te bewerkstelligen. De campagne bevat een prachtige fotoserie met verschillende koppels die alleen het Love Is Not a Crime shirt dragen.

De opbrengst van de shirtjes gaat naar Amnesty International Denemarken. Amnesty zal hiermee proberen de homoseksuele mannen die in Tjetstjenië vastgehouden en mishandeld worden te bevrijden. Een shirt kost 35 euro en kan je online bestellen.

Liefde is geen misdaad

Liefde is geen misdaad

Liefde is geen misdaad