De Bijenkorf lanceert haar eigen parfum Eau de Tolérance. Een unisex Eau de parfum, die zogezegd liefde ademt en vrijheid omarmt #spraytolerance.  De Bijenkorf roept met haar Eau de Tolérance op tot tolerantie. De boodschap is bedoeld om de LBHT gemeenschap te ondersteunen. Met #spraytolerance kan een ieder laten blijken achter deze boodschap te staan.

Eau de Tolérance is vanaf nu in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en online via deBijenkorf.nl en kost 65,-. De volledige opbrengst zal gaan naar COC Nederland, de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit.

De Bijenkorf lanceert Eau de Tolérance Parfum

De regenboog als symbool heeft de Bijenkorf geïnspireerd bij het creëren van dit parfum. De omschrijving op de verpakking luidt: Eau de Tolérance is een geur die liefde ademt. Een aroma die vrijheid omarmt. De compositie staat symbool voor de rijkdom van diversiteit. Fris zoals een eerste flirt, honingzoet als de liefde en met warme tonen van verbinding niet gedefinieerd door gender, afkomst of geloof. Gecreëerd voor de liefhebbers.

“De Bijenkorf staat voor de vrijheid van het individu. Voor ons is iedereen bijzonder. Verscheidenheid geeft onze maatschappij kleur. Helaas zien we nog te veel voorbeelden van intolerantie. Daarom spreken wij ons uit en hopen dat velen dit ook zullen doen #spraytolerance.” CEO de Bijenkorf, Giovanni Colauto

De Bijenkorf lanceert Eau de Tolérance Parfum

Ook verlicht de Bijenkorf Amsterdam na zonsondergang in de regenboogkleuren in de week van Pride Amsterdam en staan in de etalages vrouwelijke en mannelijke figuren bij elkaar.

Wij vinden dit uiteraard een heel tof initiatief van De Bijenkorf. Heel veel mensen met ons waarschijnlijk, want toen het parfum gisteren in de webshop gelanceerd werd, was hij binnen no-time uitverkocht. Inmiddels is het parfum gelukkig weer aangevuld. We zijn benieuwd naar de geur van tolerantie, maar die ruikt vast heerlijk!