Hi! Het is vrijdag en gelukkig hebben we vandaag weer een video voor je. Vorige week is dat even niet gelukt, dat vonden we zelf ook vervelend. In deze nieuwste weekend vlog zie je hoe we zaterdag afspraken met een goede vriendin en hoe Scarlet op zoek gaat naar de perfecte broek. Zondag gingen we samen met Tera Bakker en Alexandra Bakker van Uitjedakfotografie iets leuks doen. We maakten een soort persoonlijk kunstwerk, ja ja, wij geven ons bloot, en legden dit vast op de gevoelige plaat. Nou ja, wij… dat werd voor ons gedaan! Het enige wat wij hoefden te doen was stil zitten… en daar zijn we niet heel goed in! Het resultaat en de uitleg van dit alles vind je in deze blog: Verlies jezelf niet.

Dit en meer zie je in de weekend vlog! Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we (bijna) iedere maandag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=-_K3KJEkKNE” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Scarlet & Joyce ♥