Afgelopen weekend was het Valentijn! Helaas was Joyce de dag ervoor ziek, de griep had haar te pakken. We besloten daarom in plaats van het hele weekend, enkel zondag te filmen. Toen gingen we echter wel iets leuks doen! We gingen naar een heel leuk lesbisch stel met beiden een heel leuk talent! Scarlet twijfelt hierdoor toch even tussen bodypaint en een tatoeage. Wat en hoe verder, dat zie je in onze nieuwste weekend vlog.

Dit en meer zie je in de weekend vlog! Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we (bijna) iedere maandag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=motYT4tP9uE” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Scarlet & Joyce ♥