Hallo op deze nieuwe dag aan het begin van de week! Het is maandag en laten we eens gek doen, we hebben gewoon weer een nieuwe week vlog voor je. We gingen naar het eerste Nederlandse depressiegala en vonden een heel zielig babyduifje voor onze deur. Opnieuw hebben we maandag tot en met vrijdag stukjes gefilmd en er een geheel van gemaakt.

We hopen dat je het leuk vindt om je week weer te starten met een nieuwe video van ons. Laat je even weten wat je ervan vindt? Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere vrijdag uploaden!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=IO6ayqPw7Ew” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥