Je kent dit merk misschien wel het beste van de truien met de tekst BOEF erop: Colourful Rebel. De tweelingbroers  Frank en Bas van de Brug begonnen ooit met de blog Colourful Rebel en voegden er later een webshop aan toe. Juist die webshop werd een enorm succes. Zo’n succes dat ze vorig jaar hun eerste eigen winkel in Amsterdam konden openen. Bij de BOEF trui alleen bleef het niet, inmiddels zijn er veel meer toffe kledingitems te vinden in hun webshop en winkel. Wij werden verliefd op flink wat truien en bestelden er drie. Vandaag laten we je zien welke dat zijn.

We ontvingen de truien direct de volgende dag nadat we ze besteld hadden en waren blij verrast door de kwaliteit ervan. De stof is mooi dik en iedere trui heeft onderaan een mooi vormgegeven merk zitten. De labels die aan de trui zitten, zagen er ook mooi uitgevoerd uit. Colourful Rebel is duidelijk een mooi, kwalitatief merk met oog voor detail.

colourful rebel

colourful rebel

♥ IK LIEF JOU

De eerste trui die we bestelden was er eentje voor mij. Ik vond deze trui met Ik Lief Jou erop zo lief! De kleur blauw vind ik mooi en het lettertype leuk en simpel. Ik heb de trui inmiddels een paar keer gedragen en hij zit heerlijk. Je kunt de trui hier in de webshop vinden. Hij is er ook in twee andere kleurtjes.

colourful rebel

colourful rebel

colourful rebel

colourful rebel

colourful rebel

colourful rebel

HATSEFLATS!

De tweede trui die we bestelden is een zwarte. Joyce vond deze extra leuk omdat ze het woord Hatseflats regelmatig op haar werk gebruikt. De trui zit net zo fijn als de Ik Lief Jou trui en combineert leuk met een zwarte broek, maar ook prima met een eenvoudige spijkerbroek. Je kunt de trui hier in de webshop vinden. Hij is er ook nog in het mint groen.

colourful rebel hatseflats

colourful rebel hatseflats

colourful rebel hatseflats

colourful rebel hatseflats

I’M WITH THE BOYS

En de laatste trui die we bestelden is een stoertje 😉 met de tekst I’m With The Boys. Gewoon omdat Joyce en ik het beiden gezellig vinden om met lekker nuchtere jongens op te trekken en ‘mannen’ dingen te doen. De trui is een slagje lichter dan de Ik Lief Jou trui. Je kunt hem hier vinden in de webshop. Hij is er ook nog in andere kleurtjes. De kleur geel is ook erg tof!

Colourful Rebel

Colourful Rebel

Colourful Rebel

Colourful Rebel

Colourful Rebel

De truien zijn misschien ietsje duurder dan een trui van de H&M, maar dat zie je ook wel een beetje aan de kwaliteit. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee. Wat vind je van onze truien?

Liefs Joyce & Scarlet ♥